⚖️ Суд з ТОВ "Діджи Фінанс" на 40 000. Позов залишено без розгляду.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 221

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у вересні цього року, звернувся до мене клієнт із наступною проблемою.
На його дружину подали до суду ТОВ "Діджи Фінанс".
Через суд хотіли стягнути трохи більше 40 000 грн.
1765385951974.webp

Ознайомившись зі справою, було встановлено, що Діджики додали у якості доказу направлення позовної заяви з додатками, відповідачеві, опис вкладень.
Відповідно до опису - загальна кількість аркушів направлених відповідачці - 19)))) в той же час, лише банківська виписка наявна в матеріалах судової справи містила 600+ аркушів.
Звісно, мною було звернуто увагу суду на цей "прикрий" інцендент.

Районним судом, після моєї заяви, було винесено ухвалу про залишення позовної заяви без руху, та надано ТОВ "Діджи Фінанс" 5 днів на направлення всього пакету документів відповідачці.

Але...Діджики, напевно, вирішили, що їм краще проігнорувати ухвалу суду, ніж відправляти ящик паперу засобами поштового зв'язку.

Відповідно, районний суд, виніс ухвалу якою залишив позовну заяву, без розгляду.
диджи40.webp

Тож, вийшла така собі, технічна перемога)) власне кажучи, із чим і вітаю))

Отже, у вересні цього року, звернувся до мене клієнт із наступною проблемою.
На його дружину подали до суду ТОВ "Діджи Фінанс".
Через суд хотіли стягнути трохи більше 40 000 грн.
1765385951974.webp

Ознайомившись зі справою, було встановлено, що Діджики додали у якості доказу направлення позовної заяви з додатками, відповідачеві, опис вкладень.
Відповідно до опису - загальна кількість аркушів направлених відповідачці - 19)))) в той же час, лише банківська виписка наявна в матеріалах судової справи містила 600+ аркушів.
Звісно, мною було звернуто увагу суду на цей "прикрий" інцендент.

Районним судом, після моєї заяви, було винесено ухвалу про залишення позовної заяви без руху, та надано ТОВ "Діджи Фінанс" 5 днів на направлення всього пакету документів відповідачці.

Але...Діджики, напевно, вирішили, що їм краще проігнорувати ухвалу суду, ніж відправляти ящик паперу засобами поштового зв'язку.

Відповідно, районний суд, виніс ухвалу якою залишив позовну заяву, без розгляду.
диджи40.webp

Тож, вийшла така собі, технічна перемога)) власне кажучи, із чим і вітаю))
Банк Михайлівський?

В мене було засідання із цього приводу. Відбувся такий діалог:
- Ваша честь, там були подані позивачем виписки. 685 сторінок, які нічого не доказують у справі. Я навіть не знаю, чи суд їх друкував.
- Друкував... (і таке багатозначне мовчання судді)

😁

Назад
Угорі