Говорила з адвокатом. Була на першій консультації. Він сказав не платити, бо кошти йдуть на комісію. А я в мінусах там страшних. З 24.02 не платю. А зараз сума не підйомна, щоб за раз оплатити. Чекаю на відповідь банку . Щодо дзвінків. Пару раз знімала трубку. Спілкуються ввічливо, просять внести скільки можу, але я не платю. Крім того, сума нігде не фіксується, яку я маю внести. І новий колектор називає іншу суму (якось це дивно). Маю ще 2 кредитки по 6000 і 6000. Зараз активно закриваю одну з них, до кінця року закрию приват . А пумб, якби запропонував реструктуризацію чи переплюсував ту комісію с тілом, тоді б я платила. Не проблема. Зараз це кошти, які підуть на вітер. І я кладу туди, де бачу погашення тіла. Буде суд - найму адвоката. Але це краще ніж викидати гроші зараз на комісію.
Я себе так заспокоюю може. Бо у вересні геть була в дуже поганому стані. Та зараз кредитка привату з 20 000 зменшилась до 6000. Я знаю, що після Нового року на одну біду буде менше. Справа зрушилась з місця, тому стало легше на душі.
І адвокат сказав, щоб колекторами я відповідала, що вирішуватиму дане питання через адвоката. І розмову завершувати.
Дякую за відповідь. В суботу матиму договір на руках, якщо пумб таки дав відповідь на заяву. А потім я маю віддати своєму адвокату,бо там вже сума оплачена за перегляд документів . Він має виграні справи по Привату, альфі, і багатьом мфо. Але от пумбу у списку я не бачила. Тому хочу паралельно надати іншому юристу, на всякий випадок. Чи є тут юристи, які вигравали справи у пумбу?