Суд з Приватом!!!

• Автор теми Автор теми Жекуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 4K

Жекуля

Форумчанин
Дописи
132
Реакції
30
Бали
2625
Жекуля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні чоловікові прийшла Судова повістка, в якій сказано,що треба з'явитися до суду 28.11.2019р.!!!!У справі про стягнення заборгованості!!! Підкажіть, що тепер робити, куди звертатися??!!До суду,зрозуміло, що з'явиться він обов'язково, а до цього, що треба зробити щоб виграти справу????!!!!!!!

по привату Mercato® вроде неплохо специализируется. Подождем его появления в теме

Сьогодні чоловікові прийшла Судова повістка, в якій сказано,що треба з'явитися до суду 28.11.2019р.!!!!У справі про стягнення заборгованості!!! Підкажіть, що тепер робити, куди звертатися??!!До суду,зрозуміло, що з'явиться він обов'язково, а до цього, що треба зробити щоб виграти справу????!!!!!!!
Навряд чи вам хтось дасть точну відповідь.
Ми ж не знаємо всіх ньюансів по справі...
Договір, умови, суми, проплати і т.п...
Вам в першу чергу мають надіслати документи з суду для попереднього ознайомлення.
І якщо ви не маєте хоча б найменьших знань законів і юриспруденції - я би радив звернутись все ж таки з тими документами (коли прийдуть) до адвоката.

Навряд чи вам хтось дасть точну відповідь.
Ми ж не знаємо всіх ньюансів по справі...
Договір, умови, суми, проплати і т.п...
Вам в першу чергу мають надіслати документи з суду для попереднього ознайомлення.
І якщо ви не маєте хоча б найменьших знань законів і юриспруденції - я би радив звернутись все ж таки з тими документами (коли прийдуть) до адвоката.
Документи прийшли разом з повісткою((

В течении 15 дней ,успейте подать в суд отзыв,а чтоб выиграть найдите хорошего адвоката,удачи

якщо не отримували копію позовної заяви - треба піти в суд і ознайомитись з матеріалами справи.
тоді обов'язково подати відзив на позовну заяву.
виграти суд у Привата цілком реально.
головне - не зволікайте.
якщо хочете - можу Вам допомогти в цьому.

якщо не отримували копію позовної заяви - треба піти в суд і ознайомитись з матеріалами справи.
тоді обов'язково подати відзив на позовну заяву.
виграти суд у Привата цілком реально.
головне - не зволікайте.
якщо хочете - можу Вам допомогти в цьому.
Матеріали автор отримала разом з повісткою.Писала в пості мені.

по привату обязательно с юристом.. а у вас эта сумма и висела в кабинете? просто как так за 2 года 13 000 грн................. у меня за 10 месяцев уже почти 110 тыс.... или они при подаче сумму меняют

по привату обязательно с юристом.. а у вас эта сумма и висела в кабинете? просто как так за 2 года 13 000 грн................. у меня за 10 месяцев уже почти 110 тыс.... или они при подаче сумму меняют
Коли телефонували казали 18000тис.(це декілька місяців назад), а зараз в документах 12905...

Назад
Угорі