Суд з Приватом

• Автор теми Автор теми Socrat16
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Socrat16

Форумчанин
Дописи
69
Реакції
60
Бали
5090
Socrat16 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!Був суд по кредиту в 2016 р приват виграв і була визначена сума для оплати.З банком віддав напряму ще в 2018,і уточняв позавчора ніяких претензій він не має на даний момент...Але три дні тому по місцю роботи прийшло повідомлення про відрахування 20% з.п. на виконавчу службу по рішенню суду з Приватом.Чому і як діяти?Кредит погашений..

Доброго дня!Був суд по кредиту в 2016 р приват виграв і була визначена сума для оплати.З банком віддав напряму ще в 2018,і уточняв позавчора ніяких претензій він не має на даний момент...Але три дні тому по місцю роботи прийшло повідомлення про відрахування 20% з.п. на виконавчу службу по рішенню суду з Приватом.Чому і як діяти?Кредит погашений..
идти в исполнительную с чеком. и справкой от приывта, что долг закрыт..

епанатики что хотят и творят.бесстрашные блин...ну да дуракам закон не писан

Ну и клоуны этот приват, после решения суда то % насчитывают

А виконавча може окремо стягувати плату за стягнення боргу,там було порядка 1500грн за рішенням суду?
вам нужно сходить и там все узнать. там творится бардак. может судебный сбор, может свои 10 процентов стягуют. хотя вы долг закрыли, свои проценты они не должны, вроде.
вам нужно требовать все документы у исполнителя.

вам нужно сходить и там все узнать. там творится бардак. может судебный сбор, может свои 10 процентов стягуют. хотя вы долг закрыли, свои проценты они не должны, вроде.
Просто працюю я і живу в обласному центрі ,суд був по місцю приписки,200 км,дозвонитись до них вже тиждень не можу!Просто не беруть трубку...реально бардак!!!А перші 400грн з аванса вже пішли...І їхати туди зараз ніяк не можу!
Дякую за відповідь...

А виконавча може окремо стягувати плату за стягнення боргу,там було порядка 1500грн за рішенням суду?
Якщо пройшов суд и есть решение. По оно направляется на виконавчу службу она в свою очередь выносит постанову и согласно этой почтанове с вам и высчитуют сумму. Вопрос в том куда и кому вы заплатили? Если вы сами добровольно заплатили в банк берете квитанции и им показываете. И вам останется только на рахунок виконавчей сплатить 10% от сумму борга.
Post automatically merged:

Свои 10 % вы оплатите им в любом случае сами вы сплатили или с вас стягуют

Просто працюю я і живу в обласному центрі ,суд був по місцю приписки,200 км,дозвонитись до них вже тиждень не можу!Просто не беруть трубку...реально бардак!!!А перші 400грн з аванса вже пішли...І їхати туди зараз ніяк не можу!
Дякую за відповідь...
Кошти вони легко повертають як що ви принесете вси квитанции

Добрый вечер.
написал свои данные на сайте Судова Влада Украіни а там выдало подобное на мое фио с позивачом Приват-

Стадія розгляду (Дата)10.09.2019
Стадія розгляду (Назва)Призначено до судового розгляду 20.11.2019 16
шо це значить ? що суд вже був 10го чи буде тільки 20 го ?

Добрый вечер.
написал свои данные на сайте Судова Влада Украіни а там выдало подобное на мое фио с позивачом Приват-

Стадія розгляду (Дата)10.09.2019
Стадія розгляду (Назва)Призначено до судового розгляду 20.11.2019 16
шо це значить ? що суд вже був 10го чи буде тільки 20 го ?
Будет заседание 20.11

Підкажіть будь ласка де потрібно вводити свої дані?

Я замісцем прописки уже не проживаю.Звідки можу дізнатись чи на мене подали в суд?

на сайті Судова Влада Укріни, силку не можу дати бо не маю щє прав форума на це
я заходжу туди і не знаю де іменно ввести дані. У самому верхньому полі?
Ви вводили прізвище ім'я по батькові?

я заходжу туди і не знаю де іменно ввести дані. У самому верхньому полі?
Ви вводили прізвище ім'я по батькові?
виберіть Регіон і Суд по прописці і напишить своє Прізвищє

Назад
Угорі