Суд з приватбанком в Черкасской области

• Автор теми Автор теми Leon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 903

Leon

Форумчанин
Дописи
720
Реакції
440
Бали
2725
Leon не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі кого приват на суд подав по черкаські обл.

Друзі кого приват на суд подав по черкаські обл.
А до чого тут область?)) шо це вам дасть? Колегів по біді з якими захочете на пиво сходити?))

Сьогодні їздив на суд вже другий раз, і знову перенесли, то суддя захворіла, то примати дуже поганої якості документи надіслали, одним словом тягнем тягнем покищо до червня-липня.

А до чого тут область?)) шо це вам дасть? Колегів по біді з якими захочете на пиво сходити?))

Сьогодні їздив на суд вже другий раз, і знову перенесли, то суддя захворіла, то примати дуже поганої якості документи надіслали, одним словом тягнем тягнем покищо до червня-липня.
Ми на апеляції .перший приват продув.подав на апеляцію.чого по черкаські можливо у когось була апеляція ,які рішення

На меня подали. Жду на когда назначат. Я считаю это лучший вариант. Буду пробовать воевать.
Дивіця не наробіть помилок які наробили ми.поперше не шукайте адвоката онлайн.шукайте вживу і нехай напише відзив.якщо добре напише то відсотки пені штрафи коту під фіст.заплатите тіло.нам зробив нормально.але на суд потрібно сходить

ПБ подал на меня в суд...хотели 87 тыс....реального тела было 20...районный суд приписал к оплате 61000 ..подал апеляцию...
22 000 ... ВСЕ...
А я и думаю-подавать кассацию или нет...

ПБ подал на меня в суд...хотели 87 тыс....реального тела было 20...районный суд приписал к оплате 61000 ..подал апеляцию...
22 000 ... ВСЕ...
А я и думаю-подавать кассацию или нет...
я тебя поздравляю...

Дивіця не наробіть помилок які наробили ми.поперше не шукайте адвоката онлайн.шукайте вживу і нехай напише відзив.якщо добре напише то відсотки пені штрафи коту під фіст.заплатите тіло.нам зробив нормально.але на суд потрібно сходить
[/QUOTE
У меня брат адвокат. Поэтому и искать не придётся. Спасибо

Це дуже добре напишете як там пройшло ..хай щастить!

Назад
Угорі