Суд з монобанком. Маю право вимагати повернути судовий збір на мою користь?

Olysa

Читач
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
Olysa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, у мене виникла заборгованість у монобанку, вони подали до суду, ще до судового засідання я оплатила весь борг і моно подає заяву про закриття провадження у сраві і просить суд повернути на його користь судовий збір, який попередньо був стягнутий з мене у сумі 2684, чи маю я право вимагати повернути судовий збір на мою користь?

Оффтоп
Якщо моно уже подали до суду, плюс Ви готові були оплачувати навіть при повному задоволенні їх позову, то варто було б уже дочекатися рішення суду, на мою думку.

А по темі – проконсультуйтеся із юристами форуму. )

Оффтоп
Якщо моно уже подали до суду, плюс Ви готові були оплачувати навіть при повному задоволенні їх позову, то варто було б уже дочекатися рішення суду, на мою думку.

А по темі – проконсультуйтеся із юристами форуму. )
Як я маю проконсультуватися з юристами форуму, якщо вони "недоступні" пише на сайті?

Як я маю проконсультуватися з юристами форуму, якщо вони "недоступні" пише на сайті?
Почему недоступны? Все доступны:
У каждого в теме контакты и можно написать в Вайбер, телегу

Почему недоступны? Все доступны:
У каждого в теме контакты и можно написать в Вайбер, телегу
Дякую

Антиколектор юристи

Доброго дня, у мене виникла заборгованість у монобанку, вони подали до суду, ще до судового засідання я оплатила весь борг і моно подає заяву про закриття провадження у сраві і просить суд повернути на його користь судовий збір, який попередньо був стягнутий з мене у сумі 2684, чи маю я право вимагати повернути судовий збір на мою користь?
на якій підставі?))
ви ж його не сплачували.

чи ви і його оплатили, коли закривали заборгованість у моно?

Як це недоступні, якщо в кожного юриста знизу після кожного допису вказані контактні данні?)

Вот уже появился в теме адвокат

У кожного з них у підписах по дописів є контакти: номер телефону, вайбер/телеграм, електронна пошта.

на якій підставі?))
ви ж його не сплачували.

чи ви і його оплатили, коли закривали заборгованість у моно?
Моно з моєї кредитної картки стягнули суму судового збору, який потім я повинна була оплатити щоб закрити кредитну карту

Моно з моєї кредитної картки стягнули суму судового збору, який потім я повинна була оплатити щоб закрити кредитну карту
ок.
будете звертатись із зустрічним позовом на 3000 грн?)))
бо по іншому, домовлятись лише з моно...а то так собі план

ок.
будете звертатись із зустрічним позовом на 3000 грн?)))
бо по іншому, домовлятись лише з моно...а то так собі план
А я не можу зараз подати заяву чи клопотання до суду щоб суд присудив повернення судового збору мені, бо сьогодні від моно прийшла заява про закриття провадження і повернути їм судовий збір, чи можу я подати зустрічну заяву?

А я не можу зараз подати заяву чи клопотання до суду щоб суд присудив повернення судового збору мені, бо сьогодні від моно прийшла заява про закриття провадження і повернути їм судовий збір, чи можу я подати зустрічну заяву?
можете)))
проте, я такого ще не зустрічав, тому не можу сказати як суд на це відреагує.

якщо подасьте, то можливо суд, відмовить їм у поверененні....щоб повернув вам, дуже не впевнений в реальності такого)))

можете)))
проте, я такого ще не зустрічав, тому не можу сказати як суд на це відреагує.

якщо подасьте, то можливо суд, відмовить їм у поверененні....щоб повернув вам, дуже не впевнений в реальності такого)))
Дякую

там же вроді половина збору повертається, не весь..

Це відповідь від моно на моє ,звернення з аналогічним питанням,тому напишіть в моно про повернення суд .збору.Наразі ще немає постанови суду , є лише ухвала . Якщо у постанові суду буде зазначено про повернення судового збору , то суд поверне кошти казначейству , і потім коли ми отримаємо кошти , їх буде зараховано на вашу карту,

Назад
Угорі Унизу