Суд з дорошкевич по AlexCredit

• Автор теми Автор теми Горошок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 6K

Горошок

Форумчанин
Дописи
57
Реакції
7
Бали
2565
Горошок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Після того, як я подала в суд на Дорошкевич В.Л, суд визнав задовольнити всі мої клопотання та визнати протиправною та скасувати постанову Приватного виконавця, зателефонувавши через тижня 2 після цього листа суду до її офісу, мені сказали, що виконавче провадження зупинено, і ніяких дій щодо мене не відбувається (наприклад зняття % з зарплати), але тільки після того як став виконавчого провадження буде закрито, тобто я виплачу кредит Алекс кредит, то арешт буде знято ?платити більше 20 тис відсотків не хочеться(( порадьте як поступити в даній ситуації

Не підскажите, як я можу їх знайти?
1603364136769.webp

Після того, як я подала в суд на Дорошкевич В.Л, суд визнав задовольнити всі мої клопотання та визнати протиправною та скасувати постанову Приватного виконавця, зателефонувавши через тижня 2 після цього листа суду до її офісу, мені сказали, що виконавче провадження зупинено, і ніяких дій щодо мене не відбувається (наприклад зняття % з зарплати), але тільки після того як став виконавчого провадження буде закрито, тобто я виплачу кредит Алекс кредит, то арешт буде знято ?платити більше 20 тис відсотків не хочеться(( порадьте як поступити в даній ситуації
Либо вы, что то не так поняли, либо не так поняли))
Если вы выиграли суд, то после вступления решения в силу, испонитель закрывает производство.
Решение вступает в силу по истечению 10 дней с момента получения исполнителем и если не подана апелляционная жалоба.
Так, что никаких закрытий кредитов и прочей дичи
Вступило ли в силу и передали ли на исполнение
Суд передал на исполнение? Интерестный план))

Если вы выиграли суд, то после вступления решения в силу, испонитель закрывает производство.
Решение вступает в силу по истечению 10 дней с момента получения исполнителем и если не подана апелляционная жалоба.

Тільки що зателефонувала в суд, сказали, що рішення набрало законної сили, апеляції не подавали) тільки я не розумію чому в

В суді сказали тільки що, рішення набрало законної сили і апеляції не подавали

виконавця, зателефонувавши через тижня 2 після цього листа суду до її офісу, мені сказали, що виконавче провадження зупинено, і ніяких дій щодо мене не відбувається (наприклад зняття % з зарплати), але тільки після того як став виконавчого провадження буде закрито, тобто я виплачу кредит Алекс кредит, то арешт буде знято
Вєруня вже аху*ла взагалі :diablo:
Вибачте,але в мене таке відчуття,що наша влада просто з нас знущається...

Тільки що зателефонувала в суд, сказали, що рішення набрало законної сили, апеляції не подавали) тільки я не розумію чому в

В суді сказали тільки що, рішення набрало законної сили і апеляції не подавали
Раз вступило в силу, идете в суд, получаете исполнительный лист суда и отправляете его на исполнение в двс по месту работы исполнителя.
Так же, можете написать заявление в полицию, за умышленное невыполнение решения суда

Раз вступило в силу, идете в суд, получаете исполнительный лист суда и отправляете его на исполнение в двс по месту работы исполнителя.
Так же, можете написать заявление в полицию, за умышленное невыполнение решения суда
Але в вашій практиці таке було, те що мені сказали з її офісу?

Назад
Угорі