⚖️ Суд з АТ "УніверсалБанк" на 85 000 грн. У задоволенні позову, відмовлено.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 284

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у серпні цього року, звернувся до мене клієнт, на якого АТ "УніверсалБанк" подав до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 85 000 грн.
1765976808201.webp

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов, заперечення на відповідь на відзив.

Районний суд, розглянувши справу, встановив, що мій клієнт, звертаючись до банку, не погоджував жодних нарахувань відсотків, пені, комісій, чи будь яких інших вигадок банку.
1765977072168.webp

Також, (за що суду окрема подяка. доволі рідко таке трапляється) суд встановив, що банком не було доведено факту отримання моїм клієнтом кредитних коштів, а подані разом із відповіддю на відзив документи, суд не прийняв, як такі що подано із порушенням процесуальних норм.
1765977147411.webp

Власне кажучи, як я і просив, направляючи до суду заперечення)))
1765977330577.webp

Як наслідок, районний суд, ухвалив рішення, яким відмовив у стягненні заборгованості, в повному обсязі.
моно85.webp

Мої вітання клієнту, з перемогою)))

Вітаю з черговою перемогою, Душечка!
Десь нещодавно читала, що навіть досвідчені адвокати вважають справи з Універсал банком непростим завданням, що робить цю перемогу ще солодшою)

Вітаю з черговою перемогою, Душечка!
Десь нещодавно читала, що навіть досвідчені адвокати вважають справи з Універсал банком непростим завданням, що робить цю перемогу ще солодшою)
добре, що я "не досвідчений адвокат", і можу собі дозволити, періодично, вигравати у моно)))

дякую))

Назад
Угорі