⚖️ Суд з АТ "УніверсалБанк" на 70 000 грн. У задоволенні позову, відмовлено

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 217

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у квітні цього року звернувся до мене клієнт із наступною проблемою.
На його дружину, АТ "УніверсалБанк" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 70 000 грн.
1758726913039.webp

Про існування судової справи, люди дізнались вже після того, як районним судом було ухвалено заочне рішення.

Відповдіно, мною було підготовлено та відправлено до суду заяву про перегляд заочного рішення.
За результами розгляду цієї заяви, районний суд скасував своє рішення, та ухвалив нове....аналогічне попередньому.

Звісно, ми не погодились із таким підходом районного суду, і подали апеляційну скаргу.
мон.webp

Апеляційний суд, прислухався до наведених мною аргументів, "надавав по шапці" районному суду, за порушення норм процесуального права, скасував рішення районного суду та ухвалив нове, яким відмовив АТ "УніверсалБанк" у стягненні заборгованості.
моно70.webp

Мої вітання клієнту, з перемогою)))

IMG_20250924_183226.webp

Поздравляю!!!
Про існування судової справи, люди дізнались вже після того, як районним судом було ухвалено заочне рішення.
Я в восхищении)))
Втихаря))
Апеляційний суд, прислухався до наведених мною аргументів, "надавав по шапці" районному суду, за порушення норм процесуального права, скасував рішення районного суду та ухвалив нове, яким відмовив АТ "УніверсалБанк" у стягненні заборгованості.
👍👍👍👍👍👍👍

За результами розгляду цієї заяви, районний суд скасував своє рішення, та ухвалив нове....аналогічне попередньому.

Останнє редагування:
IMG_20250924_183226.webp

Поздравляю!!!

Я в восхищении)))
Втихаря))

👍👍👍👍👍👍👍

знаешь чем меня радуют районные суды Киева и области? тем с каким постоянством они нарушают ЦПК, в части принятия/истребования доказательств.
и тем, что апелляция, с завидной периодичностью, эти доказательства исключает из дела.

вот казалось бы, ну раз тебе апелляция сказала, что так нельзя, два, три..ну какого черта ты продолжаешь так делать?

знаешь чем меня радуют районные суды Киева и области? тем с каким постоянством они нарушают ЦПК, в части принятия/истребования доказательств.
и тем, что апелляция, с завидной периодичностью, эти доказательства исключает из дела.

вот казалось бы, ну раз тебе апелляция сказала, что так нельзя, два, три..ну какого черта ты продолжаешь так делать?
Я даже не знаю, как это прокомментировать, поэтому просто галочку себе в блокнотик поставлю.

Назад
Угорі