⚖️ Суд з АТ "УніверсалБанк" (Монобанк) на 75 000 грн. В задоволенні позову відмовлено.

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Цього разу, Моно просили суд стягнути з мого клієнта трохи більше 75 000 грн.
1714406065783.webp

Справа розглядалсь майже рік, і ось ми отримали рішеня, яким відмовлено в задоволенні позову, в повному обсязі.
А відмовлено на підставі того, що Моно не змогли довести укладення договору, отримання моїм клієнтом коштів, та розміру заборгованості.
Моно75.webp

+1 справа)))
і вітання моєму клієнту))

Шось мені здається, що у Мешніка вже шок, коли бачить, звідки ноги ростуть, отримуючи відзив))

Шось мені здається, що у Мешніка вже шок, коли бачить, звідки ноги ростуть, отримуючи відзив))
на днях бачив постанову апеляції, розірвали моно на шматки (як і місцевий суд)
взагалі без участі людини
тому як повезе...

Tarass, вітання!

дякую))
тому як повезе...

Tarass, вітання!
дякую)))

та в тому то і проблема, що наші шановні суди по різному застосовують одні і ті ж законодавчі норми(((
у кого є бажання розбиратись у справі або «внутрішнє переконання» того, що закон важливіший від «отримав-поверни», то й виносять адекватні рішення

Останнє редагування:
тому як повезе...

Tarass, вітання!
Я теж такі справи бачила. Але це один на мільйон, як то кажуть. Живе собі людина и навіть на уявляє, що такі пристрасті)))

тоже выиграли суд с Моно, защищались с Yuristo2020 , интересно что теперь? Долг так и будет висеть в моно, или они его списывают. Нипанятна

тому як повезе...

Tarass, вітання!
Я сама писала відзив в суд першої інстанції,виграла,вони гади подали апеляцію..знала хто мій судя ,детально вивчала її справи ,написала відзив і ось вуаля 5 червня прийшло рішення суду ...я його виграла....можна адвокатом ідти працювати))))

Цього разу, Моно просили суд стягнути з мого клієнта трохи більше 75 000 грн.
1714406065783.png

Справа розглядалсь майже рік, і ось ми отримали рішеня, яким відмовлено в задоволенні позову, в повному обсязі.
А відмовлено на підставі того, що Моно не змогли довести укладення договору, отримання моїм клієнтом коштів, та розміру заборгованості.
Моно75.jpg

+1 справа)))
і вітання моєму клієнту))
Так клієнт оплатив суму, яка значно перевищує кредитний ліміт і щей тобі відлистав, в чому перемога?

Так клієнт оплатив суму, яка значно перевищує кредитний ліміт і щей тобі відлистав, в чому перемога?
Я так розумію тут перемога рахується,коли відмовлено в судовому позові банку
Але це ж не означає що через певний час банк на нових підставах не може подати позов,і не означає прощення частини або всього боргу)

Назад
Угорі