Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Грустненько....Спасибо)у меня было.
так себе прошло..))
со сроками у нее запара...
если ведете дело сами или с юристом - названивайте постоянно по своему делу. это может ускорить процесс. именно с этой судьей))Грустненько....Спасибо)
Спасибо за советесли ведете дело сами или с юристом - названивайте постоянно по своему делу. это может ускорить процесс. именно с этой судьей))
А мы исправляли ошибки в заяве,отправили опять 16.04 ждем результатыДякую за інформацію, вона в мене також. Загубила забезпечення, знайшла. Но ще не розглянуто. З 12.04дзвоню постійно...
В них суді в відпустках, сьогодні дзвонив до Макаренко трубку ніхто не брав, дзвонив Пономаренко тільки вийшла з відпустки але зразу розглянула забезпечення. Секретар сказав тільки приїхати, бо поштою вони нічого зараз не відправляютьА мы исправляли ошибки в заяве,отправили опять 16.04 ждем результаты
Ну у нас без обеспечения,будем верить в лучшее)В них суді в відпустках, сьогодні дзвонив до Макаренко трубку ніхто не брав, дзвонив Пономаренко тільки вийшла з відпустки але зразу розглянула забезпечення. Секретар сказав тільки приїхати, бо поштою вони нічого зараз не відправляють
А у Вас это первое дело?или Вы уже сносили?В них суді в відпустках, сьогодні дзвонив до Макаренко трубку ніхто не брав, дзвонив Пономаренко тільки вийшла з відпустки але зразу розглянула забезпечення. Секретар сказав тільки приїхати, бо поштою вони нічого зараз не відправляють
Ще в процесі, в Шевченківському перший раз (Доречі вчора ввечері в 23:00 вона ухвалила забезпечення)Ну у нас без обеспечения,будем верить в лучшее)
А у Вас это первое дело?или Вы уже сносили?
У нас просто вообще это первый снос,никогда не сталкивались,хотелось бы понимать шансы,верим конечно в лучшее)Ще в процесі, в Шевченківському перший раз (Доречі вчора ввечері в 23:00 вона ухвалила забезпечення)
В ухвалі вона зобов'язала документи від Горая на якій основні він зробив ВНН. Ті документи які я подав дають підстави для відкриття провадження. Надіюсь все буде ОКУ нас просто вообще это первый снос,никогда не сталкивались,хотелось бы понимать шансы,верим конечно в лучшее)
Від Горая документів не буде.В ухвалі вона зобов'язала документи від Горая на якій основні він зробив ВНН. Ті документи які я подав дають підстави для відкриття провадження. Надіюсь все буде ОКПрацюю з дуже класним юристом (душечка)
Ну, Горай вряд ли что-то предоставит. Он и раньше, когда был нотариусом, ничего судам не предоставлял, а сейчас и подавно!В ухвалі вона зобов'язала документи від Горая на якій основні він зробив ВНН. Ті документи які я подав дають підстави для відкриття провадження. Надіюсь все буде ОКПрацюю з дуже класним юристом (душечка)
? Мы тоже с ним)Мы ждем пока рассмотрит наше исправленое заявление и что решит по нему.Ну что ж будем надеяться на лучшее ?Будут какие-то новости по делу,сообщите пожалуйста ?В ухвалі вона зобов'язала документи від Горая на якій основні він зробив ВНН. Ті документи які я подав дають підстави для відкриття провадження. Надіюсь все буде ОКПрацюю з дуже класним юристом (душечка)
Ми не подавали забезпечення, виконавчий напис був з АСВП. Суд сам вирішив зобов'язатиВід Горая документів не буде.
Рекомендую одразу витребовувати документи у виконавця))