Судья Макаренко Ирина Александровна

• Автор теми Автор теми Калерия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 3K

Калерия

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
49
Бали
1790
Калерия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем добрый день.У кого был суд по сносу ИНН в Шевченковском суде г.Киев судья Макаранко.И.А как прошло?

у меня было.
так себе прошло..))
со сроками у нее запара...

у меня Устинова, уже полгода все тянется, дозвониться к ним как в рельсу...

Дякую за інформацію, вона в мене також. Загубила забезпечення, знайшла. Но ще не розглянуто. З 12.04 :( дзвоню постійно...

Дякую за інформацію, вона в мене також. Загубила забезпечення, знайшла. Но ще не розглянуто. З 12.04 :( дзвоню постійно...
А мы исправляли ошибки в заяве,отправили опять 16.04 ждем результаты

А мы исправляли ошибки в заяве,отправили опять 16.04 ждем результаты
В них суді в відпустках, сьогодні дзвонив до Макаренко трубку ніхто не брав, дзвонив Пономаренко тільки вийшла з відпустки але зразу розглянула забезпечення. Секретар сказав тільки приїхати, бо поштою вони нічого зараз не відправляють

В них суді в відпустках, сьогодні дзвонив до Макаренко трубку ніхто не брав, дзвонив Пономаренко тільки вийшла з відпустки але зразу розглянула забезпечення. Секретар сказав тільки приїхати, бо поштою вони нічого зараз не відправляють
Ну у нас без обеспечения,будем верить в лучшее)
А у Вас это первое дело?или Вы уже сносили?

Ну у нас без обеспечения,будем верить в лучшее)

А у Вас это первое дело?или Вы уже сносили?
Ще в процесі, в Шевченківському перший раз (Доречі вчора ввечері в 23:00 вона ухвалила забезпечення)

Ще в процесі, в Шевченківському перший раз (Доречі вчора ввечері в 23:00 вона ухвалила забезпечення)
У нас просто вообще это первый снос,никогда не сталкивались,хотелось бы понимать шансы,верим конечно в лучшее)

У нас просто вообще это первый снос,никогда не сталкивались,хотелось бы понимать шансы,верим конечно в лучшее)
В ухвалі вона зобов'язала документи від Горая на якій основні він зробив ВНН. Ті документи які я подав дають підстави для відкриття провадження. Надіюсь все буде ОК :) Працюю з дуже класним юристом (душечка)

В ухвалі вона зобов'язала документи від Горая на якій основні він зробив ВНН. Ті документи які я подав дають підстави для відкриття провадження. Надіюсь все буде ОК :) Працюю з дуже класним юристом (душечка)
Від Горая документів не буде.
Рекомендую одразу витребовувати документи у виконавця))

Ну, Горай вряд ли что-то предоставит. Он и раньше, когда был нотариусом, ничего судам не предоставлял, а сейчас и подавно!

? Мы тоже с ним)Мы ждем пока рассмотрит наше исправленое заявление и что решит по нему.Ну что ж будем надеяться на лучшее ?Будут какие-то новости по делу,сообщите пожалуйста ?

Від Горая документів не буде.
Рекомендую одразу витребовувати документи у виконавця))
Ми не подавали забезпечення, виконавчий напис був з АСВП. Суд сам вирішив зобов'язати :)

Вкладення

• Screenshot_2021-05-07-07-19-03-961_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-05-07-07-19-03-961_com.android.chrome.webp
    167.3 Кб · Перегляди: 47
Назад
Угорі