Суд визнав виконавчий напис нотаріуса законним!

• Автор теми Автор теми Николай Святой
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 750

Николай Святой

Форумчанин
Дописи
144
Реакції
56
Бали
5125
Николай Святой не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
До війни на мене було вчинено виконавчий напис, а літом і виконавче провадження, знайшла адвоката, домовились, заплатила за знесення і ось нещодавно прийшло рішення суду - суд визнає ВН законним, суд не вважає мої права порушеними при вчиненні цього ВН і зобов‘язує все виплатити. Отакі то пироги. Було у когось таке вже? Не можу ніякої інформації на форумі знайти, зазвичай всі виграють тут

До війни на мене було вчинено виконавчий напис, а літом і виконавче провадження, знайшла адвоката, домовились, заплатила за знесення і ось нещодавно прийшло рішення суду - суд визнає ВН законним, суд не вважає мої права порушеними при вчиненні цього ВН і зобов‘язує все виплатити. Отакі то пироги. Було у когось таке вже? Не можу ніякої інформації на форумі знайти, зазвичай всі виграють тут
Шось Вам невезе з кожним разом більше і більше...
Що за адвокат і від кого напис?
Сподіваюсь Ви не купили зразок позову за 500грн в інтернеті....

Суд не визнав виконавчий напис нотаріуса законним, а суд відмовив у задоволенні ваших позовних вимог.
Тому маєте право подати знову позовну заяву про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, з інших підстав чи якщо ви маєте додаткові докази яким суд не надавав правову оцінку.
Щоб біль детально прокоментувати ваше питання, то треба бачити зміст позовної заяви.
Можливо треба подавати апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції про відмову у задоволенні позовних вимог.

Назад
Угорі