За моєї участі, як представника відповідача, рішенням одного із судів Вінницької області відмовлено у задоволенні позову АТ "УНІВЕРСАЛ БАНК" (Monobank) до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитною платіжною карткою «monobank».
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хто шукає, той завжди знайде! ))) Я не проти, щоб рішення читали, воно вже є в публічному доступі. Для цього тема і створювалась.Номерок дела оставьте) почитаем хорошее перед сном)
? но номер дела, я вам не дам)))Хто шукає, той завжди знайде! ))) Я не проти, щоб рішення читали, воно вже є в публічному доступі. Для цього тема і створювалась.
Поздравляю! А возврат за юридические услуги, присудили ?За моєї участі, як представника відповідача, рішенням одного із судів Вінницької області відмовлено у задоволенні позову АТ "УНІВЕРСАЛ БАНК" (Monobank) до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитною платіжною карткою «monobank».
з тактичних міркувань, питання щодо стягнення витрат на адвоката за взаємною згодою з Клієнтом не "піднімали" під час розгляду справи, щоб мінімізувати бажання Банку подати апеляцію. Це перша моя справа з Monobankom. Слідкуєм чи набере рішення законної сили.Поздравляю! А возврат за юридические услуги, присудили ?
Знаю, що Ви точно з легкістю таке рішення відстежите і без номера справи. Підказку дав, область зазначив? но номер дела, я вам не дам)))
реклама, такая реклама)) Панимаю)))
да давно нашел)) я же не о себе)))з тактичних міркувань, питання щодо стягнення витрат на адвоката за взаємною згодою з Клієнтом не "піднімали" під час розгляду справи, щоб мінімізувати бажання Банку подати апеляцію. Це перша моя справа з Monobankom. Слідкуєм чи набере рішення законної сили.
Знаю, що Ви точно з легкістю таке рішення відстежите і без номера справи. Підказку дав, область зазначив![]()
За цим посиланням для вас буже цікава інформація щодо можливості стягнення витрат на адвоката!Поздравляю! А возврат за юридические услуги, присудили ?
Іншим і не потрібин повний текст рішення суду, пересічному громадянину головне результат, що я і опрелюднив!да давно нашел)) я же не о себе)))
Я бы не расписывался за остальных))За цим посиланням для вас буже цікава інформація щодо можливості стягнення витрат на адвоката!
https://anticollector.ua/threads/sud-z-privatbankom-vigrav-spravu-advokat.25138/#post-1069622
Іншим і не потрібин повний текст рішення суду, пересічному громадянину головне результат, що я і опрелюднив!
з тактичних міркувань, питання щодо стягнення витрат на адвоката за взаємною згодою з Клієнтом не "піднімали" під час розгляду справи, щоб мінімізувати бажання Банку подати апеляцію. Це перша моя справа з Monobankom. Слідкуєм чи набере рішення законної сили.
Знаю, що Ви точно з легкістю таке рішення відстежите і без номера справи. Підказку дав, область зазначив![]()
Можно мне в личку номер дела
Почитаю
Тоже суд сними был не в мою пользу пока что...
Почему не нудно- ещё как нужно. По решениям суда пишу отзывыЗа цим посиланням для вас буже цікава інформація щодо можливості стягнення витрат на адвоката!
https://anticollector.ua/threads/sud-z-privatbankom-vigrav-spravu-advokat.25138/#post-1069622
Іншим і не потрібин повний текст рішення суду, пересічному громадянину головне результат, що я і опрелюднив!