Суд по карте Монобанк. Решение - вернуть тело

• Автор теми Автор теми slack
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 8K

slack

✩ Premium ✩
Дописи
5463
Реакції
8705
Бали
6515
slack не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
947/27594/19

07 листопада 2019 року АТ «Універсал Банк» звернулося до Київського районного суду м. Одеси з позовною заявою до ОСОБА_1 , в якій просить суд стягнути з відповідача - ОСОБА_1 на користь АТ «Універсал Банк» заборгованість за договором про надання банківських послуг «Monobank» від 28.02.2018 року у розмірі 85 347,69 грн., яка складається з: 37 303,19 грн. - загальний залишок заборгованості за наданим кредитом (тіло кредиту), 48 044,50 грн. - заборгованість за пенею та комісією, а також витрати по сплаті судового збору у розмірі 1 921,00грн.

Відповідач - ОСОБА_1 .......... у судові засідання не з`явився, про поважність причин відсутності не повідомив, відзив на позовну заяву не надав.

Отже, відсутні підстави вважати, що сторони обумовили у письмовому вигляді ціну договору, яка встановлена у формі сплати процентів за користування кредитними коштами, комісії, а також відповідальність у вигляді неустойки (пені, штрафів) за порушення термінів виконання договірних зобов`язань.

За таких обставин, суд дійшов висновку, що сума заборгованості ОСОБА_1 по виконанню кредитного договору станом на 12.10.2019 року становить 37 303,19 грн., яка складається з: 37 303,19 грн. - залишок заборгованості за наданим кредитом (тілом кредиту), які підлягають стягненню з відповідача на користь АТ "Універсал Банк".
Відповідно до вимог ст. 141 ЦПК України з відповідача на користь позивача підлягають стягненню витрати по сплаті судового збору пропорційно до розміру задоволених позовних вимог в сумі 839,62 грн.

Навіть без відповідача так лояльно винесли рішення.

Отличное решение) я с моно тоже плавно съезжаю в п...пу. Чувствую попортят мне не настроение
Я уже 3 мес их морожу) на звонки не отвечаю, они мне только элекронки шлют с плачущими котиками)

А через сколько подали в суд? Какой срок просрочки?

Я уже 3 мес их морожу) на звонки не отвечаю, они мне только элекронки шлют с плачущими котиками)
Теж саме но трішки довше.. жду но поки тихо а у вас зараз рахує прострочку бо умене стоїть все з квітня

Подскажите план действий, пожалуйста. 03.08.2020 подали в суд по карте моно.

slack, Yurist, спасибо. Через лучше сам схожу в суд, чем буду ждать от них.
правильное решение.
подготовьте ходатайство от себя.
"Прошу надати можливість ознайомитись з матеріалами справи #..."
Если Вам не повезет и не получите на руки копию иска, отфотографируйте все без спешки. Фото должны быть качественные! без размывов...
фотографируйте все страницы дела, даже конверты! иногда важны даже даты на штемеле.
Ну и потом в бой!)

Назад
Угорі