Суд на мою користь, апеляцію не подавали.

• Автор теми Автор теми Вікі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 634

Вікі

Форумчанин
Дописи
192
Реакції
117
Бали
5125
Вікі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отже, суд про визнання ВП таким, що не підлягає виконанню на мою користь, апеляцію попрошайки не подавали, мають повернути мені судовий збір та кошти за послуги адвоката... Тож мене тепер цікавить, чи є якийсь термін для відправки виконавчого документу тим попрошайкам ? Чи то мус пошвидше, чи можна почекати??? Дякую!

Отже, суд про визнання ВП таким, що не підлягає виконанню на мою користь, апеляцію попрошайки не подавали, мають повернути мені судовий збір та кошти за послуги адвоката... Тож мене тепер цікавить, чи є якийсь термін для відправки виконавчого документу тим попрошайкам ? Чи то мус пошвидше, чи можна почекати??? Дякую!
Три роки термін дії виконавчого листа.

Тобто, якщо я завтра отримаю в канцелярії суду виконавчий лист, то я можу відправити його на Дінеро напротязі 3-ьох років??? Бо зараз, поки війна, переживаю, щоб десь на почті не загубився....

Тобто, якщо я завтра отримаю в канцелярії суду виконавчий лист, то я можу відправити його на Дінеро напротязі 3-ьох років??? Бо зараз, поки війна, переживаю, щоб десь на почті не загубився....
Так,але на Дінеро,а до державної виконавчої служби або приватному виконавцю разом із заявою про відкриття ВП.

А, дійсно, виконавцю, я і читала про те, але написала неправильно... Я Вам гарно дякую! Ви мене заспокоїли!!!

Назад
Угорі