Суд без исполнительного производства

• Автор теми Автор теми Майра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Майра

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
36
Бали
308
Майра не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора,а поділіться , будь-ласка,чі є такі,що не проходили суди,не отримували виконавчі провадження?Нікуди не зверталися,а просто забили на МФО і чекають гарних пропозицій))))або взагалі нічого не чекають!!)))

Я така
1,5 року нічого такого не було. Нікуди не зверталася, просто забила і забула. Не чекаю нічого

Доброго вечора,а поділіться , будь-ласка,чі є такі,що не проходили суди,не отримували виконавчі провадження?Нікуди не зверталися,а просто забили на МФО і чекають гарних пропозицій))))або взагалі нічого не чекають!!)))
Я ,забила!Є ІН,але це не страшно

Они и через два года вспомнят,надпись влепят или в суд подадут
Мені все одно, якщо чесно і якщо не чесно. Хай подають і ліплять на здоров"я. Від того в мене не стане менше грошей, а в них більше. На роботі вже не працюю років три, така моя життєва позиція, а не тому, що я лінива ;), від держави ніяка допомога не йде, з своїх карток гроші познімала, одну заблокувала в Моно, ще треба в Ощад сходити і написати заяву на закриття рахунку. Все. Життя прекрасне.

Мені все одно, якщо чесно і якщо не чесно. Хай подають і ліплять на здоров"я. Від того в мене не стане менше грошей, а в них більше. На роботі вже не працюю років три, така моя життєва позиція, а не тому, що я лінива ;), від держави ніяка допомога не йде, з своїх карток гроші познімала, одну заблокувала в Моно, ще треба в Ощад сходити і написати заяву на закриття рахунку. Все. Життя прекрасне.
Очень позитивный настрой,молодцы))

Везёт вам. У меня уже 2. И возможно будут ещё. Как говорится, если есть какая-то ср*ка, то она будет со мной. И забить нельзя, и платить всем невозможно

Как говорится, если есть какая-то ср*ка, то она будет со мной.
Вот что за убеждения и настрой)) я понимаю быть осведомлённым и готовым к разным вариантам развития ситуации, иметь план действий на случай чего или хотя бы общее представление... Но вот думать, что всё худшее из возможного совершится именно с Вами - не надо так)
Скорее наоборот. Будьте готовы ко всему, но верьте в лучшее ?

Назад
Угорі