Створили лівий акаунт на моє ім'я у ФБ і додають друзів

• Автор теми Автор теми PopaMladenca
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K

PopaMladenca

Форумчанин
Дописи
208
Реакції
201
Бали
3625
PopaMladenca не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поставили якесь ліве фото ,але не встигли напакостити,поскаржився.

Уверены, что это дело рук мфо? А не каких-то других мошенников?
До того ,як не пішли просрочки ніхто такого не робив,не така я вже і пташка велика,і добавили тих людей з якими я не спілкуюсь

А как они знают где ваши друзья а где нет? :dntknw:
Все дуже просто,місто не велике, в МФО воно вказане,тим більше ФБ завжди вискакує "Можливо ви знаєте цих людей" і вуаля
Може , то ваша бивша вам капостить?)))))) ;)
Сомніваюсь)))
До того ,як не пішли просрочки ніхто такого не робив,не така я вже і пташка велика,і добавили тих людей з якими я не спілкуюсь
Добавили тестя з яким я не спілкуюсь 5 років вже і сьогодні вже дзвонили йому ,тому що номер в нього на сторінці є.Отак от ще можуть вони))))

Все дуже просто,місто не велике, в МФО воно вказане,тим більше ФБ завжди вискакує "Можливо ви знаєте цих людей" і вуаля

Сомніваюсь)))
Ну так этотж надо общих друзей иметь. А так если у лавы пупкина закрыты друзья, то их нельзя никак увидеть,,, наверное. Я уже и в этом начинаю сомневаться... Вообще ничего не понятно, как и что? Какое-то прям детективное агенство а не мфо... Кстати а вдруг в этом ечть доля правды(

Це ж треба так заморочуватись..ліві сторінки, ср@ка-гузиця...от люди мають дурнувату роботу

на мое имя страницу в ВК сделали, хотя у меня не было никогда. от моего имени попросились в друзья сыну и дочке. там - разные инт*м услуги я предоставлять предлагала. были большие разборки с ВК. аккаунт удалили, письмо с извинениями есть. но не факт, что еще я там или в фб, или где-то еще кому-то ми*нет предлагают в счет оплаты кредита. а ведь даже моего фото нигде никогда я не выставляла. так что, ничему не удивляюсь.

Ну так этотж надо общих друзей иметь. А так если у лавы пупкина закрыты друзья, то их нельзя никак увидеть,,, наверное. Я уже и в этом начинаю сомневаться... Вообще ничего не понятно, как и что? Какое-то прям детективное агенство а не мфо... Кстати а вдруг в этом ечть доля правды(
Мій ак закритий повністю ще до просрочок,сьогодні випадково побачив ,що ще один "Я" є,захожу туди ,а там 6 друзів додано,один з них тесть з яким давно не спілкуюсь ... І сьогодні вже йому дзвонять.Не думаю що співпадіння
А как они знают где ваши друзья а где нет? :dntknw:
Видно що додано "методом тика",тому що є люди з якими я взагалі не спілкуюсь,а місто невелике,от і маєш))))

Це ж треба так заморочуватись..ліві сторінки, ср@ка-гузиця...от люди мають дурнувату роботу
Так это каким отбитым и оскорбленным жизнью надо быть, чтоб туда пойти. Здесь психология раскрывает карты. Они униденые жизнью, и людьми и так само утверждаються. Ну не может нормальный человек там работать.
Мій ак закритий повністю ще до просрочок,сьогодні випадково побачив ,що ще один "Я" є,захожу туди ,а там 6 друзів додано,один з них тесть з яким давно не спілкуюсь ... І сьогодні вже йому дзвонять.Не думаю що співпадіння

Видно що додано "методом тика",тому що є люди з якими я взагалі не спілкуюсь,а місто невелике,от і маєш))))
Мда... Писец

Вот людям заняться не чем тут в падлу лишний раз тел в руки взять а там страницы делают ещё и добавляют и предложения высылают

Вот людям заняться не чем тут в падлу лишний раз тел в руки взять а там страницы делают ещё и добавляют и предложения высылают
Ну они же за деньги это делаю (па***ки,слов нет.

Ви не повірите, але теж знайшов фейкову сторінку свою на ФБ. Куди пожалітися? Або скаргу написати?

Назад
Угорі