PopaMladenca
Форумчанин
- Дописи
- 208
- Реакції
- 201
- Бали
- 3625
PopaMladenca не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поставили якесь ліве фото ,але не встигли напакостити,поскаржився.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Уверены, что это дело рук мфо? А не каких-то других мошенников?Поставили якесь ліве фото ,але не встигли напакостити,поскаржився.
Чому Ви думаете, що це саме МФО, багато таким займається!Поставили якесь ліве фото ,але не встигли напакостити,поскаржився.
До того ,як не пішли просрочки ніхто такого не робив,не така я вже і пташка велика,і добавили тих людей з якими я не спілкуюсьУверены, что это дело рук мфо? А не каких-то других мошенников?
Може , то ваша бивша вам капостить?))))))Поставили якесь ліве фото ,але не встигли напакостити,поскаржився.
Все дуже просто,місто не велике, в МФО воно вказане,тим більше ФБ завжди вискакує "Можливо ви знаєте цих людей" і вуаляА как они знают где ваши друзья а где нет?![]()
Сомніваюсь)))Може , то ваша бивша вам капостить?))))))![]()
Добавили тестя з яким я не спілкуюсь 5 років вже і сьогодні вже дзвонили йому ,тому що номер в нього на сторінці є.Отак от ще можуть вони))))До того ,як не пішли просрочки ніхто такого не робив,не така я вже і пташка велика,і добавили тих людей з якими я не спілкуюсь
Ну так этотж надо общих друзей иметь. А так если у лавы пупкина закрыты друзья, то их нельзя никак увидеть,,, наверное. Я уже и в этом начинаю сомневаться... Вообще ничего не понятно, как и что? Какое-то прям детективное агенство а не мфо... Кстати а вдруг в этом ечть доля правды(Все дуже просто,місто не велике, в МФО воно вказане,тим більше ФБ завжди вискакує "Можливо ви знаєте цих людей" і вуаля
Сомніваюсь)))
Мій ак закритий повністю ще до просрочок,сьогодні випадково побачив ,що ще один "Я" є,захожу туди ,а там 6 друзів додано,один з них тесть з яким давно не спілкуюсь ... І сьогодні вже йому дзвонять.Не думаю що співпадінняНу так этотж надо общих друзей иметь. А так если у лавы пупкина закрыты друзья, то их нельзя никак увидеть,,, наверное. Я уже и в этом начинаю сомневаться... Вообще ничего не понятно, как и что? Какое-то прям детективное агенство а не мфо... Кстати а вдруг в этом ечть доля правды(
Видно що додано "методом тика",тому що є люди з якими я взагалі не спілкуюсь,а місто невелике,от і маєш))))А как они знают где ваши друзья а где нет?![]()
Так это каким отбитым и оскорбленным жизнью надо быть, чтоб туда пойти. Здесь психология раскрывает карты. Они униденые жизнью, и людьми и так само утверждаються. Ну не может нормальный человек там работать.Це ж треба так заморочуватись..ліві сторінки, ср@ка-гузиця...от люди мають дурнувату роботу
Мда... ПисецМій ак закритий повністю ще до просрочок,сьогодні випадково побачив ,що ще один "Я" є,захожу туди ,а там 6 друзів додано,один з них тесть з яким давно не спілкуюсь ... І сьогодні вже йому дзвонять.Не думаю що співпадіння
Видно що додано "методом тика",тому що є люди з якими я взагалі не спілкуюсь,а місто невелике,от і маєш))))
Я думаю ,що так не часто роблять,але страшного немає нічого,поскаржився на сторінку у ФБ і вже її немає...Поставили якесь ліве фото ,але не встигли напакостити,поскаржився.
Ну они же за деньги это делаю (па***ки,слов нет.Вот людям заняться не чем тут в падлу лишний раз тел в руки взять а там страницы делают ещё и добавляют и предложения высылают
Им деньги капают если выбьют оплату,а после вот таких хинецей люди платить не будутНу они же за деньги это делаю (па***ки,слов нет.
Та тоже не буду!!Как аферистами можно платить.Уже и так 3 банка плачу из за них(Им деньги капают если выбьют оплату,а после вот таких хинецей люди платить не будут
Та тоже не буду!!Как аферистами можно платить.Уже и так 3 банка плачу из за них(
А МФО какое?Поставили якесь ліве фото ,але не встигли напакостити,поскаржився.