Створення нових контактів віддалено

• Автор теми Автор теми Aragorn_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 77

Aragorn_

Читач
Дописи
2
Реакції
1
Бали
278
Aragorn_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
(Адміністрація, можливо не той розділ, але я не знав куди це написати)
В мене є Truecaller, і стоїть блок на всі номери не з контактів, тому всі шараги автоматично йшли лісом, до сьогоднішнього дня. Сьогодні я отримав вже два дзвінка від моїх контактів, але при цьому я таких не створював. Перший був якесь ім'я і прізвище невідоме мені, а другий - це просто назва населеного пункту, сусіднього з моїм. Мені не стільки цікаво хто б це міг бути, хоча якщо є інформація хто таким балується, було би непогано. Мене більше цікавить як вони це роблять, і як це припинити, тому що це якась нова фішечка, автоматичне створення в моїй телефонній книзі нових контактів, і тим самим обхід блокування.

Я пока не совсем понимаю, как это можно реализовать, но заинтересовало. Попробую изучить эту тему.

Но, скажу прямо, я не удивлюсь ничему. Век цифровых технологий... Ваши контакты явно в облаке Гугл. Получить доступ среднего звена хакер, я думаю, сможет.
Поэтому я и не пользуюсь облачными хранилищами и аккаунтами Гугл для сохранения контактов - сохраняю только на карточки. А лучше - в памяти

(Адміністрація, можливо не той розділ, але я не знав куди це написати)
В мене є Truecaller, і стоїть блок на всі номери не з контактів, тому всі шараги автоматично йшли лісом, до сьогоднішнього дня. Сьогодні я отримав вже два дзвінка від моїх контактів, але при цьому я таких не створював. Перший був якесь ім'я і прізвище невідоме мені, а другий - це просто назва населеного пункту, сусіднього з моїм. Мені не стільки цікаво хто б це міг бути, хоча якщо є інформація хто таким балується, було би непогано. Мене більше цікавить як вони це роблять, і як це припинити, тому що це якась нова фішечка, автоматичне створення в моїй телефонній книзі нових контактів, і тим самим обхід блокування.
А у меня другая проблема. Поставил, чтоб звонили только контакты. С тех пор у меня 0 звонков )) Без Труколлера хоть кому-то был нужен

Пробив обидва через getcontact, в одному набір тегів на якусь Вероніку, в от в іншому зразу дві підказки, мілоан і тенго. Спробував навіть передзвонити по одному з них, але там голос робота повідомив мені що моє звернення зафіксовано, і попросив очікувати зворотнього дзвінка. Так я для себе зрозумів що це явно не з моїх контактів номер, от 100 відсотків, але назви компанії там так і не повідомляли, ну а зворотнього дзвінка я явно не чекаю.

А у меня другая проблема. Поставил, чтоб звонили только контакты. С тех пор у меня 0 звонков )) Без Труколлера хоть кому-то был нужен
Знайомо, але мені все ж час від часу дзвонять родичі, покарати на мізки з приводу моїх фінансових зобов'язань. Розповідають який я дурний, невдячний, і що треба терміново, от прямо зараз повернути все що взяв, в то у них заберуть усе майно, і лишать тільки труси і зубну щітку. Думаю от їх теж з контактів видалити.

Вкладення

• Screenshot_20260403-200210.webp
    Screenshot_20260403-200210.webp
    60.4 Кб · Перегляди: 1
  • Screenshot_20260403-200128.webp
    Screenshot_20260403-200128.webp
    35.5 Кб · Перегляди: 1
Назад
Угорі