Строки закриття ВП

• Автор теми Автор теми kolyada
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 499

kolyada

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
278
kolyada не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день!

Конкретної відповіді на своє питання не знайшов, то відкрию нову тему.

Ситуація наступна: у березні 2024р. було відкрито впровадження через програний суд в 2022 з моно (на суд не ходив, до адвокатів не звертався постив все на самотік).
На минулому тижні оплатив повністтю суму, яка була в ВП, після цого виконавець виніс постанову про стягнення додаткових витрат (ії теж оплатив, 500 грн. на фоні 25000 не так багато) і от зараз заходжу в Дію и пише, що ніяких Вп немає, але не відображається закрита постанова, яку я оплатив. На сайті АСВП світиться що ВП ще відкрито і постанови на закінчення ВП та зняття арешту немає.
Так ось питання: треба чекати щоб інформація оновилась, чи це якась аля махінація зі сторони виконавця? Може хто був у подібній ситуаціі буду радий на відповід та відкритий до питань.

Добрий день!

Конкретної відповіді на своє питання не знайшов, то відкрию нову тему.

Ситуація наступна: у березні 2024р. було відкрито впровадження через програний суд в 2022 з моно (на суд не ходив, до адвокатів не звертався постив все на самотік).
На минулому тижні оплатив повністтю суму, яка була в ВП, після цого виконавець виніс постанову про стягнення додаткових витрат (ії теж оплатив, 500 грн. на фоні 25000 не так багато) і от зараз заходжу в Дію и пише, що ніяких Вп немає, але не відображається закрита постанова, яку я оплатив. На сайті АСВП світиться що ВП ще відкрито і постанови на закінчення ВП та зняття арешту немає.
Так ось питання: треба чекати щоб інформація оновилась, чи це якась аля махінація зі сторони виконавця? Може хто був у подібній ситуаціі буду радий на відповід та відкритий до питань.
Ви на АСВП в доступі сторін до ВП бачили постанову про закінчення провадження і його закриття?

Останнє редагування:
ні таких постанов немає
І ще момент, коли на АСВП натискаю на "сплатити", то пише, що ВП не знайдено. Тобто я розумію, що оплати всі пройшли.
через асвп глючить сплата, на то не дивіться. Якщо нема постанови про закриття вп, то всі питання до виконавця.

тоді чого в Дії це ВП зовсім зникло?
Ви б на Дія не рівнялись. В мене в дія зараз теж :

1732717344858.webp

Але в мене є відкрите ВП.
Тож Дія - це униле гуано вибачте за інгліш.

тоді чого в Дії це ВП зовсім зникло?
Коли всі оплати по ВП пройшли,воно зникаєв Дії,а на наступний день,чи в той день,коли виноситься постанова про закриття,з'являється в закритих ВП.

на дію не орієнтуйтесь. Якщо б Вам закрили. то в дії булоб вказано, що таке то вп виконане.
та то все зрозуміло. написав виконавцю, чекаю на відповідь

а взагалі моно такі цікаві, позов до суду був на 19к+суд.збір+нагорода виконвцю+додаткові витрати набігло +-25к, оплатив повністю ВП, чекаю, думаю завантажу застосунок моно, і що ви думаєте по їх мріям я ще повинен їм 2630, тобто сума боргу була 24300, після сплати ВП ім зайшло 21670. і от думаю, а може таке бути, що ВП не закриють, поки я не сплачу ось ці 2630?
Коли всі оплати по ВП пройшли,воно зникаєв Дії,а на наступний день,чи в той день,коли виноситься постанова про закриття,з'являється в закритих ВП.
зрозумів, дякую за інформацію

Новый точечный рисунок.webp

Ось і винесли постанову про закриття ВП, виконавець як спеціально це зробив в 17:55, щоб сьогодні арешти не зняйли з карток😂

А от з залишком "боргу" в моно питання відкрито, це вони можуть знову до суду подати чи як?)

А от з залишком "боргу" в моно питання відкрито, це вони можуть знову до суду подати чи як?)
В тєлєзі є чатбот з ними, спитайте напряму аби не гадати.
Мені завжди коректно відповідали і давали зрозумілі і чіткі роз'яснення.
(На відміну від того ж привата, де половину персонала на зупинці по оголошенню набирали по ходу))

Назад
Угорі