Страшно. Прошу допомогти.

• Автор теми Автор теми eli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 7K

eli4ka

Перевірений
Дописи
89
Реакції
11
Бали
5065
eli4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт друзі ) я тут новачок . Допоможіть будь ласка порадами що робити . Маю 4 МФО 2 з них дінемо і укр позика . Платити не маю можливості ніяк . Маю маленьку дитину 5 місяців , живу з батьками , батьки не працюють в зв’язку з карантином . Розкажіть про дії цих мфо .дуже Вас прошу . Бо не знаю шо очікувати .

Привіт друзі ) я тут новачок . Допоможіть будь ласка порадами що робити . Маю 4 МФО 2 з них дінемо і укр позика . Платити не маю можливості ніяк . Маю маленьку дитину 5 місяців , живу з батьками , батьки не працюють в зв’язку з карантином . Розкажіть про дії цих мфо .дуже Вас прошу . Бо не знаю шо очікувати .
да стандартный набор)) звонки)) предупредите родителей, что звонят мошенники, что бы они не нервничали

4 мфо?
Вы святой человек среди нас.
.простите себя и не позволяйте трепать себе нервы. вернете позже .
Сейчас расслабтесь. Предупредите родных что могут быть звонки и все.

4 мфо?
Вы святой человек среди нас.
.простите себя и не позволяйте трепать себе нервы. вернете позже .
Сейчас расслабтесь. Предупредите родных что могут быть звонки и все.
Мені б його проблеми...

Дінеро і Укрпозику в ігнор, можете навіть трубки не брати - дзвонять роботи, звинувачують в шахрайстві і т.д., пропонують зв'язатися з ними, зробити пролонгацію. Одним словом розводять.

Так, що я вас вітаю - у вас вже не 4, а 2 МФО і на 50% менше так званих проблем:p Хто ще залишився?

Ничего страшного они вам и вашему окружению нее сделают. все их действия это звонки,смс, письма, угрозы, некоторые могул делать коллажи. родителям лучше сами все расскажите, по возможности сменить сим карты

Немає чого боятися...Ніхто вам нічого не зробить...Головне-ні в якому разі не беріть нові кредити і не продонгуйте...Читайте форум...По всім шарагам є розділи...Ви на вірному шляху...Вас підтримають тут.все буде добре

У сегодня новички совсем зелёные. Всего-то по 4 МФО ?
У меня укр. позыка тихо себя ведёт. Через два месяца и звонить перестали) только письма на почту шлют)

Дякую Вам всім за те що відгукуєтесь на моє запитання , і допомагаєте і ділитеся своїм досвідом . Як думаєте довго вони будуть діставати ? І чи вкінці кінців потрібно буде все таки їм повертати борг ? Чи взагалі ніколи їм нічого не повертати ?

Дінеро та укр позика це одна і та сама кантора. Можете написати листи щоб вам зробили рескрутизацію на 6 місяців і вам вони розібють кредит на 6 місяців. Або почекать дечь через 3 місяці прострочки вони пропонують закрити за тіло кредит. Або викінуть сімкуі не платити, краще щось дітям купіть. Всі просто дзвонять і все більш нічого, і ще колажі роблять

Ще залишились май кредит і містер кеш
Майкредіт після 2 тижнів прострочки подзвонять і запропонують реструктуризацію, кажуть, що вони одні з найспокійніших, а по містер кеш - не знаю, натрапив на цей форум швидше, чим на їхню кантору, тому жодними узами не пов'язані;)

Доброї ночі вам, друже. Дінеро та Укрпозику будуть лякати, а потім дадуть можливість повернути лише тіло мінус 1000 грн. Це на випадок, якщо ви хочете платити їм. Не відповідайте на дзвінки, попередіть родичів. Наприклад, моєму батьку подзвонили та сказали, що я оформила на нього кредит. Готуйтесь до бруду у вашу сторону.
Вам потрібна інструкція?
попередіть родичів про можливі дзвінки від шахраїв
змініть номер
пам'ятайте - вони брешуть. Вони хочуть вас залякати та отримати з вас гроші.
Скажіть рідним, що якщо б це були не шахраї, то вони звернулися б до суду. А вони тільки лякають.
Будь ласка, не ведіться на ці погрози.

Дякую Вам всім за те що відгукуєтесь на моє запитання , і допомагаєте і ділитеся своїм досвідом . Як думаєте довго вони будуть діставати ? І чи вкінці кінців потрібно буде все таки їм повертати борг ? Чи взагалі ніколи їм нічого не повертати ?
ни копейки врагу)) вы что))

У мене по Укр позиції 3 місяці просрочки ,то вони самі тихі,нічого не бійтесь ми з вами!!!
Мені б ваші проблеми.

Ще залишились май кредит і містер кеш
Дінеро, укр позика, май креддіт самі безобідні про мітер кеш незнаю
У мене по Укр позиції 3 місяці просрочки ,то вони самі тихі,нічого не бійтесь ми з вами!!!
Мені б ваші проблеми.
В мене 21 мфо, викінув сімку і все добре

Як захочете-так і зробите,зараз виживати треба,а не паритися про шараги

Можливо є тут люди які не платили зовсім . Розкажіть як вони відстали від Вас . Бо найближчим часом ітак не маю де взяти їм гроші на оплату

Можливо є тут люди які не платили зовсім . Розкажіть як вони відстали від Вас . Бо найближчим часом ітак не маю де взяти їм гроші на оплату
Відстають вони не скоро,та забийте на них,якщо немає коштів
Через 3 роки

Назад
Угорі