Стоит ли обращаться в НБУ

• Автор теми Автор теми Edward Crouching
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 928

Edward Crouching

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
278
Edward Crouching не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет, у меня 14 мфо и половина из них на просрочке меньше месяца, делал много пролонгаций делал, в некоторых мфо превышают уже тело кредита, и так вопрос, на форуме много тем по поводу писем в Нбу, Нацком, но так же и много инфы о том что они сейчас уже ничем не помогут, может кто то ответить что сейчас делать, стоит ли писать им или нет и если писать то о чем?

Всем привет, у меня 14 мфо и половина из них на просрочке меньше месяца, делал много пролонгаций делал, в некоторых мфо превышают уже тело кредита, и так вопрос, на форуме много тем по поводу писем в Нбу, Нацком, но так же и много инфы о том что они сейчас уже ничем не помогут, может кто то ответить что сейчас делать, стоит ли писать им или нет и если писать то о чем?
А про що ви хочете ім написати?щоб НБУ закрило ваші кредити.???так не закриють.Не мають повноважень.Жалобу залишити?я так розумію по пів місяця прострочок ще не встигли накапостити так щоб сповна.З тими мфо де пролонгаціі перевищують вже тіло,можна було направити листа з проханням переглчнути умови кредитування так як виплачено вже більше ніж тіло.Можливо !!!!!!!спишуть якусь частину .А можливо!!!!!попросять ще якусь суму і закриють кредит.Ніхто не знає як правильно.Можна попробувать вийти на прострочку з мфо де переплачено і написати що виплачено докуя і вимагають ще.Це особисто моя думка.А завчасно писати я думаю не варто.Можливо я не права.Нехай виправлять більш досвідчені.

А про що ви хочете ім написати?щоб НБУ закрило ваші кредити.???так не закриють.Не мають повноважень.Жалобу залишити?я так розумію по пів місяця прострочок ще не встигли накапостити так щоб сповна.З тими мфо де пролонгаціі перевищують вже тіло,можна було направити листа з проханням переглчнути умови кредитування так як виплачено вже більше ніж тіло.Можливо !!!!!!!спишуть якусь частину .А можливо!!!!!попросять ще якусь суму і закриють кредит.Ніхто не знає як правильно.Можна попробувать вийти на прострочку з мфо де переплачено і написати що виплачено докуя і вимагають ще.Це особисто моя думка.А завчасно писати я думаю не варто.Можливо я не права.Нехай виправлять більш досвідчені.
Ну я видел у некоторых людей на форуме в мфо где пролонгациями было оплачено больше чем тело кредита, то после написания писем закрывали, вот и интересуюсь можно ли это сделать

Можна спробувати.але не просто Ось спишіть мені я і так багато переплатив.А спиратися треба на щось.На якісь закони.Тут треба правильно підійти до цього питання.

Ну я видел у некоторых людей на форуме в мфо где пролонгациями было оплачено больше чем тело кредита, то после написания писем закрывали, вот и интересуюсь можно ли это сделать
Что б что то писать-по сути *жалобу*,нужно самому разобраться,какие Вы лично сам имеете претензии к мфо.
у меня 14 мфо и половина из них на просрочке меньше месяца,
И что?Вам ответят-сами же брали,к кому какие претензии?типа.
Вам пока самому нужно стать себе бухгалтером.
Разложить эту кучу-на *папочки*.
Взял столько-отдал столько.Смотрим -а не много ли я переплатил.А сколько нужно по закону?А что написано в договоре?Между вами и мфо?
но так же и много инфы о том что они сейчас уже ничем не помогут,
Ну по чему не помогут?)Что значит помощь?Выплатить за вас?)нет конечно. Расторгнуть договор-у них нет таких полномочий.Написать Вам-типа забей))-они не имеют на это право.
Только писать нужно не *кучей* а по каждому договору отдельно.

Что б что то писать-по сути *жалобу*,нужно самому разобраться,какие Вы лично сам имеете претензии к мфо.

Взял столько-отдал столько.Смотрим -а не много ли я переплатил.А сколько нужно по закону?А что написано в договоре?Между вами и мфо?

Ну по чему не помогут?)Что значит помощь?Выплатить за вас?)нет конечно. Расторгнуть договор-у них нет таких полномочий.Написать Вам-типа забей))-они не имеют на это право.
Коротко і як,на мене,достатньо для роздумів.Поки що обдумайте все.Написати можна багато чого.Але треба обдумати

Под помощью я имею в виду урегулировать названивание 3 лицам и родственникам, и я не говорю что хочу что бы все закрыли вместо меня, меня больше интересует куда копать, в какую сторону, какие законы нужно изучить, на что обратить внимание в договорах и как понять что вот по этому МФО можно писать о помощи в плане переплаты пролонгациями и решения с боснословными сумами, а по этому нет, что бы было понимание как действовать дальше

Под помощью я имею в виду урегулировать названивание 3 лицам и родственникам, и я не говорю что хочу что бы все закрыли вместо меня, меня больше интересует куда копать, в какую сторону, какие законы нужно изучить, на что обратить внимание в договорах и как понять что вот по этому МФО можно писать о помощи в плане переплаты пролонгациями и решения с боснословными сумами, а по этому нет, что бы было понимание как действовать дальше
Розумієте в чому питання.2 місяці тому я теж хотіла писати.Що переплати і тд.Але....звернулася до юриста з договором однієі із мого списку То один з юристів сказав що тут договір чистий як сльоза дитини а тому беріть $$$$і йдіть платіть.Після цих слів в мене шок був дня 3. І я залишила все як є.Звінки..Листи.Хто хотів з тими домовилися на моіх умовах.Хто не хотів,значить нехай в чергу стають.Тому тут треба бути хоч трохи юридично обізнаним щоб знати до чого можна прикопатися.Я наприклад читаю своі договора.Договір як договір.А от як показала договір адвокату по цим справам.То він знайшов зачепки за які можна було зачепиться і чогось вимагати від мфо.Але я скажу так.Що я не писала і поки зо не зверталася.Через якийсь час вирішуватимем це питання на лояльних умовах.Ну ,якби вже так я вирішила рухатися в цьому напрямку,то мабуть звернулася до юристів з форуму або якщо у вас є квпліфікований юрист,щоб переглянути договора,надайте чеки про оплати і щоб вам допомогли спираючись на законодавство написати звернення.А не просто писульку спишіть мені бо я багато проплатив.

Розумієте в чому питання.2 місяці тому я теж хотіла писати.Що переплати і тд.Але....звернулася до юриста з договором однієі із мого списку То один з юристів сказав що тут договір чистий як сльоза дитини а тому беріть $$$$і йдіть платіть.Після цих слів в мене шок був дня 3. І я залишила все як є.Звінки..Листи.Хто хотів з тими домовилися на моіх умовах.Хто не хотів,значить нехай в чергу стають.Тому тут треба бути хоч трохи юридично обізнаним щоб знати до чого можна прикопатися.Я наприклад читаю своі договора.Договір як договір.А от як показала договір адвокату по цим справам.То він знайшов зачепки за які можна було зачепиться і чогось вимагати від мфо.Але я скажу так.Що я не писала і поки зо не зверталася.Через якийсь час вирішуватимем це питання на лояльних умовах.Ну ,якби вже так я вирішила рухатися в цьому напрямку,то мабуть звернулася до юристів з форуму або якщо у вас є квпліфікований юрист,щоб переглянути договора,надайте чеки про оплати і щоб вам допомогли спираючись на законодавство написати звернення.А не просто писульку спишіть мені бо я багато проплатив.
Хоч би один договір такий побачити чистий.

Хоч би один договір такий побачити чистий.
Вони всі неправильні.Якщо копнути глибше то всі ті договора фількина грамота....але замітьте,що коли вони подають в суд іх %%%списують і людина плате тіло і %до прострочки.А коли людина сама подає то варіантів не густо і вони всі майже програшні

Вони всі неправильні.Якщо копнути глибше то всі ті договора фількина грамота....але замітьте,що коли вони подають в суд іх %%%списують і людина плате тіло і %до прострочки.А коли людина сама подає то варіантів не густо і вони всі майже програшні
Ну вони програшні не від того хто першим подав,а від того як був зложений позовний лист.

У меня смартивей закрыл кредит..было переплачено два тела..задалбывала их по мейлу и в чате..постоянно писали что не имеют права закрывать .они ничего не нарушали..а через недель две зашла в ЛК и кредит закрыт

Под помощью я имею в виду урегулировать названивание 3 лицам и родственникам
А как они это запретят?)По рукам дадут-ай ай ай-не звони противный)?У нас телефоном может пользоваться любой человек.
и я не говорю что хочу что бы все закрыли вместо меня, меня больше интересует куда копать, в какую сторону, какие законы нужно изучить
Как врачи обычно спрашивают?-а что сегодня больше всего беспокоит?и где?Если на Теле можно показать бо бо,то в плане духовности уже трудней.Если больше мешает жить звонки близким людям-посоветовать им что то как избавиться от нежелательных звонков.От программы телефонной-до извините,вы ошиблись номером телефона,я ему передам(любой вариант) и кладут трубку-простите мне не когда.Пока не выработается *эффект Павлова*.
на что обратить внимание в договорах
На сколько они соответствую Кредитному Кодексу Украины.Сколько можно %% накручивать на долг и сколько нельзя.
Сам договор-он настоящий или *ничтожный*.В чем разница?И Вы эти ответы должны знать на отлично-для себя любимого.Многие вещи познаются в сравнении.
и как понять что вот по этому МФО можно писать о помощи в плане переплаты пролонгациями и решения с боснословными сумами, а по этому нет,
Они так *нападают*))
что бы было понимание как действовать дальше
А что должен делать мужчина,если образно нападают на его дом и друзей?
Защищать свой дом.Мой дом-моя крепость.Не в плане вооружаться до зубов конечно))и капать пути отхода-но первое что должно сработать-смекалка.Свою соседку к примеру я быстро отучила-было сказано с супер заботой в голосе-ой не берите трубку,часто звонят в роуминге,потом счета такие ,платить устанете.Сработало))есть же *звонок за счет друга*(ну недруга)
можно писать о помощи в плане переплаты пролонгациями и решения с боснословными сумами,
У людей аппетиты большие.Вы то тут при чем?)Могли-платили.Не можете-значит не можете.Считают что Вы им должны-милости просим в суд или сад,ну как кто пожелает.Они такие же *работяги*(звучит как то увы культурно))как и все наемные работники.Не какой отдельной власти у них нет-берут хамством и распущеностью.
У меня смартивей закрыл кредит..было переплачено два тела..задалбывала их по мейлу и в чате..постоянно писали что не имеют права закрывать .они ничего не нарушали..а через недель две зашла в ЛК и кредит закрыт
Они просто поняли-с Вас больше не поиметь.Все-больше не выкленчить.

Останнє редагування:
Коротше кажучи по НБУ.
Проаналізувавши відповіді з десяток відповідей НБУ ( без переплат, з частковими переплатами, з переплатою (копії чеків були надані).
1. НБУ не допомагає отримати документи з МФО, не перевіряє їх і просто пише, що згідно наданої інформації МФО каже, що ви винні стільки.
2. Пише, яка сума кредиту та % з точки зору мфо . Точка зору індєйца шерифа не хвилює. Хоча там можуть бути очевидні математичні і юридичні ляпи.
3. Барин ліниво, так каже, шо канєшно нарахування відсотків після закінчення строку кредиту - це порушення законів (бо є рішення Верховного суду). І Потому плєбс може йти науй
звертатися в суд, Якшо йому шось не нравиться.
4 і вообще в них доуя інших дєл, де можна получить откат , і радуйтесь смерди, шо вам вообще відписали.

Назад
Угорі