Bitcapital Старожили з протермінуванням в бітах більше 3-х місяців і хто закрив

• Автор теми Автор теми Yuvelir
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 91

Yuvelir

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Yuvelir не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю панство ,ночитавшись форума поняв що майже всі пишуть до 3-х міс протермінування ,а що далі ?)також люди які після довгого терміну всеж закрили на яких умовах і чи невідкрили знову нас цю фігню ,у мене вроді 3-4 міс пишуть стабільно мені мамі і сестрі ,за весь час відписував їм раз ,на той момент було 430000 тис )))а пішло все не так через їхні дроп карти для оплати коли 15к пішло в нікуда ,тіло 1000$ от думаю написати і спитати мож за тіло закрити

1. Шліть їх куди заманеться, 8+ місяців прострочки, інколи смс прилітає щоб закрив за тіло. І раз в місяць якась полудурочна баба в вайбер гадості пише з різниз номерів. На цьому їх терор закінчився. Але я старався дотримуватися чистоти і ніколи ніде не надаю доступ до книги.
2. Ніяких вони гарантій вам не нададуть бо це не офіційна контора, яка скамить чисто на шантажі.
3. Якщо захочете заплатити платіть через крипту, дешевше значно. Грн немає сенсу, бо великий процент забирає дроп на який ви і скинули 15к ) Видно ви кидали з терміналу, тому прилетів блок.

1. Шліть їх куди заманеться, 8+ місяців прострочки, інколи смс прилітає щоб закрив за тіло. І раз в місяць якась полудурочна баба в вайбер гадості пише з різниз номерів. На цьому їх терор закінчився. Але я старався дотримуватися чистоти і ніколи ніде не надаю доступ до книги.
2. Ніяких вони гарантій вам не нададуть бо це не офіційна контора, яка скамить чисто на шантажі.
3. Якщо захочете заплатити платіть через крипту, дешевше значно. Грн немає сенсу, бо великий процент забирає дроп на який ви і скинули 15к ) Видно ви кидали з терміналу, тому прилетів блок.
Та з карти кидав ,та поняв ,бо чисто за тіло для галочки готовий заплатити ,а далі самому хоть не так стидно морально буде

Назад
Угорі