Старфін та СанКредіт, протермінування.

• Автор теми Автор теми bogdoo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

bogdoo

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
bogdoo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю протермінування днів 5 у старфін та санкредит. Присилають повідомлення, що буде обзвін за контактними номерами. На сайті, при створенні анкети кредиту, вказав номери друзів, які поза зоною. Номерів родичів не вказував, чи можуть зателефонувати батькам ?
Протермінування не велике же, просять внести пролонгацію 1500-2000 грн, сума теж не космічна, але на даний момент немає. Що робити в даній ситуації?

Вкладення

• photo_1_2024-10-15_14-40-47.webp
    photo_1_2024-10-15_14-40-47.webp
    40.5 Кб · Перегляди: 207
  • photo_2_2024-10-15_14-40-47.webp
    photo_2_2024-10-15_14-40-47.webp
    45.6 Кб · Перегляди: 155
  • photo_3_2024-10-15_14-40-47.webp
    photo_3_2024-10-15_14-40-47.webp
    51.9 Кб · Перегляди: 184
Останнє редагування:
Маю протермінування днів 5 у старфін та санкредит. Присилають повідомлення, що буде обзвін за контактними номерами. На сайті, при створенні анкети кредиту, вказав номери друзів, які поза зоною. Номерів родичів не вказував, чи можуть зателефонувати батькам ?
Протермінування не велике же, просять внести пролонгацію 1500-2000 грн, сума теж не космічна, але на даний момент немає. Що робити в даній ситуації?
одні з найпопулярніших пар сіамських близнюків на форумі, і про них завжди хтось щось пише, питає. Не лінуйтесь, почитайте відповіді розділи.

не було дзвінків оточенню взагалі , закрив за тіло десь через місяць

Така ж сама ситуація, можливо хтось відповість

Така ж сама ситуація, можливо хтось відповість
моїм не телефонували, чекати пропозиції за тіло.
Привіт. Скажіть хтось може у когось було старфін розбиває тіло на частини... наперед дякую!!!
вітаю, це вам потрібно їм подзвонити. я за тіло одним платежем закрив. клянчили 3 місяці

Привіт. Скажіть хтось може у когось було старфін розбиває тіло на частини... наперед дякую!!!
По різному в кожного,вони а мене найбільші були, взяв 8 тис ,за місяць повернув 11,прям вони дуже неприємні, юрист порадив сплатити бо вони вже в суд хотіли подавати

По різному в кожного,вони а мене найбільші були, взяв 8 тис ,за місяць повернув 11,прям вони дуже неприємні, юрист порадив сплатити бо вони вже в суд хотіли подавати
Какой юрист? С форума?

Ясно. Я читал что они на уступки идут, но то ещё в начале года было. А сейчас — не пойми что ждать от них. А как понять что в суд пойдут? А то угрожают то те, то те, уже не знаю — верить или нет 🤷‍♂️

Порада юриста прям вразила....
Наче не юрист,а якийсь переляканий сусід,якому зателефонували
Ну і хай подають в суд,принаймні суд поставив би крапку з боргом

Порада юриста прям вразила....
Наче не юрист,а якийсь переляканий сусід,якому зателефонували
Ну і хай подають в суд,принаймні суд поставив би крапку з боргом
"Юрист" этот за соседним столом, как правило, напротив звонилок сидит))))))

Ясно. Я читал что они на уступки идут, но то ещё в начале года было. А сейчас — не пойми что ждать от них. А как понять что в суд пойдут? А то угрожают то те, то те, уже не знаю — верить или нет 🤷‍♂️
Та вони типу адекватні.. нікому не дзвонили тільки мені, десь до місяця пропонують тіло, але вони в мене не одні.... просто ще аванс десь до 2х тижнів запропонував теж тіло, а хотіла їх поділити але вони не хочут....

Доброго вечора
Хто мав справу з ними?
Як ведуть себе ?З оточенням?

доброго дня
Отписала смс такого роду ,прострочення тільки почалось
Чого чекати?

Вкладення

• IMG_8990.webp
    IMG_8990.webp
    110 Кб · Перегляди: 112
доброго дня
Чого чекати?
Идентичное пришло, а час назад ‘Ваша позиція зрозуміла. Фіксуємо відмову від оплатиʼ

Я только вхожу в просрачки, денег нет, поэтому позиция ʼзрозумілаʼ🥶❄️

доброго дня
Чого чекати?
Спам смс разного содержания каждый день. Недели через 2 в месенджеры менеджеры писать начнут - не отвечайте. Через недели 3 просрочку начнут за тело предлагать, причем чуть ли не каждый день. До 2х месяцев просрочки точно не продадут, возможно и до 3х - у всех по разному.

Спам смс разного содержания каждый день. Недели через 2 в месенджеры менеджеры писать начнут - не отвечайте. Через недели 3 просрочку начнут за тело предлагать, причем чуть ли не каждый день. До 2х месяцев просрочки точно не продадут, возможно и до 3х - у всех по разному.
За тело то смогу закрыть,буду ждать предложения
Надеюсь таранить родне не сильно будут

Назад
Угорі