Старфін, способи закриття кредиту

• Автор теми Автор теми superhomos
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

superhomos

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
1
Бали
848
superhomos не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, чи є можливість з ними домовитись якось на тіло чи типу того? Брав 10к 2 місяці назад, оплатив один раз відсотки 6500, 1 день прострочки, вже шлють смски про передачу в убкі та пишуть в телеграм про сплату до 16:00, загальна сума на сьогоднішній день 16500.

Всім привіт, чи є можливість з ними домовитись якось на тіло чи типу того? Брав 10к 2 місяці назад, оплатив один раз відсотки 6500, 1 день прострочки, вже шлють смски про передачу в убкі та пишуть в телеграм про сплату до 16:00, загальна сума на сьогоднішній день 16500.
Сразу никак не договоритесь потерпите 2-3 месяца может и предложат хорошие условия, но не факт

Рано, ждите и игнорьте дальше, потом предложат сами.

Сразу никак не договоритесь потерпите 2-3 месяца может и предложат хорошие условия, но не факт
Рано, ждите и игнорьте дальше, потом предложат сами.
Контактних та оточення сильно тероризують?
Через 30+ днів запропонували тіло +2000
Дякую за досвід

через 3 місяці за тіло, нікому не дзвонили, наскільки я знаю

Контактних та оточення сильно тероризують?

Дякую за досвід
Вони з першого дня пишуть на вайбер, через кожні 10 хвилин дзвінки на телефон, но не робот. Один раз побалакала в 9.00. Через 10 хвилин знову дзвінок, вже другий спеціаліст. Кажуть , не оплатите будуть дзвінки третім особам. Я їм сказала, що як дозвонитесь до контактного, а це чоловік на фронті, передайте привіт, а ще як до сина дозвонитесь, він теж воює. Так воно сказало, що обовʼязково будем дозвонюватись.

Вони з першого дня пишуть на вайбер, через кожні 10 хвилин дзвінки на телефон, но не робот. Один раз побалакала в 9.00. Через 10 хвилин знову дзвінок, вже другий спеціаліст. Кажуть , не оплатите будуть дзвінки третім особам. Я їм сказала, що як дозвонитесь до контактного, а це чоловік на фронті, передайте привіт, а ще як до сина дозвонитесь, він теж воює. Так воно сказало, що обовʼязково будем дозвонюватись.
ганд@ни, інакше ніяк не скажеш
можливо ще хтось знає, ця контора раніше мала інші назви?

Останнє редагування:
Всем привет, есть ли возможность с ними договориться на тело или типа того? Брал 10к 2 месяца назад, оплатил один раз проценты 6500, 1 день просрочки, уже шлют смски о передаче в убки и пишут в телеграммах об уплате до 16:00, общая сумма на сегодняшний день 16500.
3 месяца просрочки, предлагали за тело, шлют сообщения постоянно, не знаю звонят или нет, трубки не беру..

Привіт. Обов'язково напиши як вирішилося питання. В мене вони з 2023,так пропонували закрити за суму позики без %. Їм продали зекредит

Привіт. Обов'язково напиши як вирішилося питання. В мене вони з 2023,так пропонували закрити за суму позики без %. Їм продали зекредит
з зекредітом та іншими знайомий, тому за тіло норм буде закрити, можна спробувати вторгатись менше тіла, але якщо не підуть то за тіло теж норм

Сьогодні перший день просрочки,як себе поводять? Чи телефонують оточенню?

Здравствуйте,как обстоят ваши дела с Старфин?

Назад
Угорі