Starfin Старфін пропонує закрити за тіло!

• Автор теми Автор теми Alinochka35
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 541

Alinochka35

Форумчанин
Дописи
222
Реакції
52
Бали
1825
Alinochka35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що порадите?
Пишуть що в особистому кабінеті змінять суму.
Погоджуватись?Чи гарантійний лист просить?
Але через 2 дні зможу закрити,якщо за тіло.

Що порадите?
Пишуть що в особистому кабінеті змінять суму.
Погоджуватись?Чи гарантійний лист просить?
Але через 2 дні зможу закрити,якщо за тіло.
Звичайно погоджуйтесь, напишіть щоб підготували гарантійний лист на ту дату коли ви зможете оплатити, але зверніть увагу якщо будете платити через IBAN то зробіть собі перестраховку в плюс 1 день.

что бы потом в лк не было штрафных
Сейчас у меня там 5 с копейками
А предлагают закрыть за тело
3000

что бы потом в лк не было штрафных
Сейчас у меня там 5 с копейками
А предлагают закрыть за тело
3000
Закрывала без гарантийного письма (менеджер поменял условия в кабинете). После погашения в кабинете сразу есть справка об отсутствии задолженности. Через 2 дня пришли сообщения с УБКИ о закрытии кредита и закрытии просрочки. Закрывала так Starfin и Suncredit

Закрывала без гарантийного письма (менеджер поменял условия в кабинете). После погашения в кабинете сразу есть справка об отсутствии задолженности. Через 2 дня пришли сообщения с УБКИ о закрытии кредита и закрытии просрочки. Закрывала так Starfin и Suncredit
Доброго дня. Я вам зараз можу змінити суму в особистому кабінеті, ви сплатите і довідка про закриття кредиту автоматично надійде в кабінет

Вони це мені пропонують.
Погоджуватись?

Доброго дня. Я вам зараз можу змінити суму в особистому кабінеті, ви сплатите і довідка про закриття кредиту автоматично надійде в кабінет

Вони це мені пропонують.
Погоджуватись?
Да. Они поменяют сумму в кабинете и как оплатите в документах по кредиту на сайте будет справка о закрытии

Назад
Угорі