Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
пусть продадут но перед етим пришлют укр почтой логовор перепродажи а те договор покупкиПодскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста
У Вас немає договору з Сісілоан, те, що Ви нібито підписували, не має жодної юридичної сили!!! Це не є договір, бо він не має обовязкових реквізитів, таких як підписи обох сторін! Тому пишіть в Нацкомфінпослуг із скаргою і не вірте жодним шахраям!Подскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста
Подскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста
Подскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста
А теперь подумайте в чем логика?! Меня продали финфорсу но оплатить я должна сслоун.Подскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста
Спасибо. Можно электронной почтой?У Вас немає договору з Сісілоан, те, що Ви нібито підписували, не має жодної юридичної сили!!! Це не є договір, бо він не має обовязкових реквізитів, таких як підписи обох сторін! Тому пишіть в Нацкомфінпослуг із скаргою і не вірте жодним шахраям!
У них процентная ставка не фиксируется?А теперь подумайте в чем логика?! Меня продали финфорсу но оплатить я должна сслоун.
Сісілоан та Фінфорс це одна контора, тільки різні вивіски! В Нацкомфінпослуг можна писати як на електронку, так і Укрпоштою, я зараз складаю листа, потім зразок виставлю на форумі. Успіху Вам!Спасибо. Можно электронной почтой?
У них процентная ставка не фиксируется?
Не на электронку , а в электронном обращении , это разные вещи!Сісілоан та Фінфорс це одна контора, тільки різні вивіски! В Нацкомфінпослуг можна писати як на електронку, так і Укрпоштою, я зараз складаю листа, потім зразок виставлю на форумі. Успіху Вам!
А в нацком на что писать?Сісілоан та Фінфорс це одна контора, тільки різні вивіски! В Нацкомфінпослуг можна писати як на електронку, так і Укрпоштою, я зараз складаю листа, потім зразок виставлю на форумі. Успіху Вам!
А Ви який для себе вибір зробили?Подскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста
Пусть продают. Меня через месяц продали финфорсу, это вроде как их компания.Подскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста
Какое у вас тело.?3000?Подскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста
И шо и все?)Меня финфорсу продали и финфорс написал что я тв@рь. И вот 8 месяцев молчат.
Ага. Они посмотрели что у меня еще 31 мфо и подумали да ну нах*р.И шо и все?)
Ви безнадійні!Ага. Они посмотрели что у меня еще 31 мфо и подумали да ну нах*р.
![]()
а можно мне на міло хочу отправить укр почтою швідко воши манивео уже задрали [email protected]Сісілоан та Фінфорс це одна контора, тільки різні вивіски! В Нацкомфінпослуг можна писати як на електронку, так і Укрпоштою, я зараз складаю листа, потім зразок виставлю на форумі. Успіху Вам!
Згоден з Вами, електронна пошта та електронне звернення це різні речі, але писати можна і так і так, просто при електронному зверненні неможливо прикріплювати файли! Особисто я планую писати через гарячу лінію 1545!Не на электронку , а в электронном обращении , это разные вещи!
На порушення законів при укладанні кредитного договору та про вимагання грошових коштів!А в нацком на что писать?
Понятно, в общем признать наличие договора, и всеЗгоден з Вами, електронна пошта та електронне звернення це різні речі, але писати можна і так і так, просто при електронному зверненні неможливо прикріплювати файли! Особисто я планую писати через гарячу лінію 1545!
На порушення законів при укладанні кредитного договору та про вимагання грошових коштів!
Найближчим часом я закінчу підготовку листа, відправлю в Нацком, а про результати повідомлю всім на форумі!а можно мне на міло хочу отправить укр почтою швідко воши манивео уже задрали [email protected]