Сслоан продает,пусть продает?

• Автор теми Автор теми Морячек
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 3K

Морячек

Форумчанин
Дописи
126
Реакції
16
Бали
318
Морячек не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста

Вкладення

• Screenshot_20200512_221131.webp
    Screenshot_20200512_221131.webp
    59.3 Кб · Перегляди: 116
Подскажите сслоан продает мой договор, лучше договариваться, или как лучше быть подскажите пожалуйста
пусть продадут но перед етим пришлют укр почтой логовор перепродажи а те договор покупки

У Вас немає договору з Сісілоан, те, що Ви нібито підписували, не має жодної юридичної сили!!! Це не є договір, бо він не має обовязкових реквізитів, таких як підписи обох сторін! Тому пишіть в Нацкомфінпослуг із скаргою і не вірте жодним шахраям!

А теперь подумайте в чем логика?! Меня продали финфорсу но оплатить я должна сслоун.

Вкладення

• Screenshot_20200512_115622_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_20200512_115622_com.google.android.apps.messaging.webp
    113.1 Кб · Перегляди: 103
У Вас немає договору з Сісілоан, те, що Ви нібито підписували, не має жодної юридичної сили!!! Це не є договір, бо він не має обовязкових реквізитів, таких як підписи обох сторін! Тому пишіть в Нацкомфінпослуг із скаргою і не вірте жодним шахраям!
Спасибо. Можно электронной почтой?
А теперь подумайте в чем логика?! Меня продали финфорсу но оплатить я должна сслоун.
У них процентная ставка не фиксируется?

Спасибо. Можно электронной почтой?

У них процентная ставка не фиксируется?
Сісілоан та Фінфорс це одна контора, тільки різні вивіски! В Нацкомфінпослуг можна писати як на електронку, так і Укрпоштою, я зараз складаю листа, потім зразок виставлю на форумі. Успіху Вам!

Сісілоан та Фінфорс це одна контора, тільки різні вивіски! В Нацкомфінпослуг можна писати як на електронку, так і Укрпоштою, я зараз складаю листа, потім зразок виставлю на форумі. Успіху Вам!
Не на электронку , а в электронном обращении , это разные вещи!

А в нацком на что писать?

Вы напишете в Нацком о чем?
Если у вас переплаты, и вы не согласны с суммой, то нацкому нужно отправлять договор и проплаты.
А так просто писать, вам просто напишут отписку.

А Ви який для себе вибір зробили?
Ви вже б голосування додали.Ми б проголосували чи як.
А знаєте,киньте монетку і орел чи решка нехай вирішить.

Пусть продают. Меня через месяц продали финфорсу, это вроде как их компания.
Звонили они мужу, он говорит давайте высылайте договор переуступки с мокрыми печатями и гарнийное письмо, они за тело предлагали.
Кинули трубку. А через день начался террор и продолжался весь день и ночь, я уже об этом писала на форуме на днях.
А сейчас тишина.
Пока доки на бумажную почту не пришлют, нет никаких гарантий, что не надуют вас.

Меня финфорсу продали и финфорс написал что я твapb. И вот 8 месяцев молчат.

а можно мне на міло хочу отправить укр почтою швідко воши манивео уже задрали [email protected]

Не на электронку , а в электронном обращении , это разные вещи!
Згоден з Вами, електронна пошта та електронне звернення це різні речі, але писати можна і так і так, просто при електронному зверненні неможливо прикріплювати файли! Особисто я планую писати через гарячу лінію 1545!
А в нацком на что писать?
На порушення законів при укладанні кредитного договору та про вимагання грошових коштів!

Згоден з Вами, електронна пошта та електронне звернення це різні речі, але писати можна і так і так, просто при електронному зверненні неможливо прикріплювати файли! Особисто я планую писати через гарячу лінію 1545!

На порушення законів при укладанні кредитного договору та про вимагання грошових коштів!
Понятно, в общем признать наличие договора, и все

Назад
Угорі