Списывают деньги с карты

• Автор теми Автор теми Taras
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Taras

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
4
Бали
2565
Taras не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можно как нибудь решать проблему со списанием денег без закрытия карты?

Коллеги,здравия! подскажите,кто в теме,..Быстрозайм снял с карты Приват без кредитного лимита сумму,путем интернет оплаты,т.е загнал карту в минус..
выходит,что должен уже и Привату)
чем может руководствоваться Приват,требуя погашения кредита на карте без кредитного лимита..,.спасибо.

Barcofinn, так може бути , тут писали на форумі пару днів тому , що мінус 7000 , дзвоніть на гарячу лінію , чи оператору 3700 , у мене без дозволу знімали два рази , но в банку сказали що гроші не повернуть і не треба давати кому попало реквізити карти , якщо не дуже велика сума то блокуйте карту ,

І я ставила ліміт , но не допомогло, все одно зняли

Я всі заблокувала одну лишила яку зробила нову і МФО не знають

да,я убрал интернет лимит и заблокировал карту..,но уже после снятия, когда разобрался..

да,я убрал интернет лимит и заблокировал карту..,но уже после снятия, когда разобрался..
Ви можете заяву в поліцію писати ..Перше зафіксуйте знЯття коштів у банку ,потім візьміть виписку з банку .Їм стаття за це світить

Тільки що читала, но не памятаю де , що пише користувач, що із уже заблокованої карти зняли в мінус , і банк сказав що мфо подало запрос на зняття коштів таяк карта привязана, і таке може бути .... Може Адмін побачить і підкаже , де цей пост .

І я хоч заблокувала карту через приват24 , але завтра ще буду дзвонити і попереджати , бо продовжують пробувати знімати

Тільки що читала, но не памятаю де , що пише користувач, що із уже заблокованої карти зняли в мінус , і банк сказав що мфо подало запрос на зняття коштів таяк карта привязана, і таке може бути .... Може Адмін побачить і підкаже , де цей пост .
Ідіотизм..Банк не може зняти в мінус ще й з заблокованої карти .я б вже в суд подала 100 %..сьо сього в новинах в хромі читала що приват щось там начудив і клієнти кіпішують

Ось карта заблокована, а вони дальше якогось х знімають

Вкладення

• IMG_20190121_034734.webp
    IMG_20190121_034734.webp
    40.8 Кб · Перегляди: 67

Вкладення

• Screenshot_2019-01-21-03-49-05-214_ua.privatbank.ap24.webp
    Screenshot_2019-01-21-03-49-05-214_ua.privatbank.ap24.webp
    52.2 Кб · Перегляди: 67
А ви як заблоковували ,дзвонили в банк, чи через приват 24? Бо у вас пише неправильні реквізити , а в мене поіншому

Lilu, ага , бо я через приват 24 , теж треба піти

В мене майкредіт , манівео і бистрозайм пробують знімати

Lilu, ага , бо я через приват 24 , теж треба піти
До речі в приват банку сестрі не хочуть підняти кредитний ліміт на оплату частинами..вона писала заяву на директора банку прийшло що за адресою її прописки є боржник з великою сумою тобто я..

В мене майкредіт , манівео і бистрозайм пробують знімати
Я не знаю хто в мене але пробують навіть суму 20 грн або 40 в мене таких сум і близько немає

Lilu, в мене і 5 грн пробували зняти май кредіт

Ооо , котра година вже скоро вставати треба , а ми ще не лягали

Моя мрія ,це щоб якийсь хакер запустив вірус у ці всі мфо і вони всі зникли в один день

Lilu, в мене і 5 грн пробували зняти май кредіт

Ооо , котра година вже скоро вставати треба , а ми ще не лягали

Моя мрія ,це щоб якийсь хакер запустив вірус у ці всі мфо і вони всі зникли в один день
Я сама в шоці що сиджу тут цілу ніч...це мрія усіх хто на форумі сидить

Много раз обсуждалось на форуме.
Ставьте лимит оплаты в интернете - "0". Не смогут снять.
Неее лимит не поможет!У меня 4грн было и те сожрали при том что ни смс уведомлений ничего не было и лимит ноль стоял! Поэтому я заблокировал через приват24 и выбросил в мусорник. До этого пытались снять 300грн через Днепр ул.Набережная30,очень много жалоб на этот адрес что снимают деньги там с карты! Ребята,да на базе этого привата я думаю многие мфо работают,дырявый мошеннический банк и сотрудничают они друг с другом очень тесно!!! Даже система выбивания долгов одна и та же что у мфо что у привата!!! ***тые проценты даже с копеечных сумм и верх наглости

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу