Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Много раз обсуждалось на форуме.Можно как нибудь решать проблему со списанием денег без закрытия карты?
Ви можете заяву в поліцію писати ..Перше зафіксуйте знЯття коштів у банку ,потім візьміть виписку з банку .Їм стаття за це світитьда,я убрал интернет лимит и заблокировал карту..,но уже после снятия, когда разобрался..
Ідіотизм..Банк не може зняти в мінус ще й з заблокованої карти .я б вже в суд подала 100 %..сьо сього в новинах в хромі читала що приват щось там начудив і клієнти кіпішуютьТільки що читала, но не памятаю де , що пише користувач, що із уже заблокованої карти зняли в мінус , і банк сказав що мфо подало запрос на зняття коштів таяк карта привязана, і таке може бути .... Може Адмін побачить і підкаже , де цей пост .
В мене пробуютьОсь карта заблокована, а вони дальше якогось х знімають
Пішла в банк і заблокувала...карту порізали і всеА ви як заблоковували ,дзвонили в банк, чи через приват 24? Бо у вас пише неправильні реквізити , а в мене поіншому
Обов'язково сходіть..можна буде доказати що карта була закрита а її б не закрили з мінусом...Крім майкредит ще хтось полбпроб зняти..пей понг точно і ще пару...Lilu, ага , бо я через приват 24 , теж треба піти
До речі в приват банку сестрі не хочуть підняти кредитний ліміт на оплату частинами..вона писала заяву на директора банку прийшло що за адресою її прописки є боржник з великою сумою тобто я..Lilu, ага , бо я через приват 24 , теж треба піти
Я не знаю хто в мене але пробують навіть суму 20 грн або 40 в мене таких сум і близько немаєВ мене майкредіт , манівео і бистрозайм пробують знімати
Я сама в шоці що сиджу тут цілу ніч...це мрія усіх хто на форумі сидитьLilu, в мене і 5 грн пробували зняти май кредіт
Ооо , котра година вже скоро вставати треба , а ми ще не лягали
Моя мрія ,це щоб якийсь хакер запустив вірус у ці всі мфо і вони всі зникли в один день
Неее лимит не поможет!У меня 4грн было и те сожрали при том что ни смс уведомлений ничего не было и лимит ноль стоял! Поэтому я заблокировал через приват24 и выбросил в мусорник. До этого пытались снять 300грн через Днепр ул.Набережная30,очень много жалоб на этот адрес что снимают деньги там с карты! Ребята,да на базе этого привата я думаю многие мфо работают,дырявый мошеннический банк и сотрудничают они друг с другом очень тесно!!! Даже система выбивания долгов одна и та же что у мфо что у привата!!! ***тые проценты даже с копеечных сумм и верх наглостиМного раз обсуждалось на форуме.
Ставьте лимит оплаты в интернете - "0". Не смогут снять.
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги