Щоденник Список моїх МФО

• Автор теми Автор теми gvozdonos13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 579

gvozdonos13

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
3558
gvozdonos13 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день , друзі по проблемам ! Чи можете ви надати коротку характеристику моїм взятим МФО , вони вже всі в протермінуванні біля 14-20 днів.
Хочу розуміти як діяти далі , хто з них самі відбиті , хто надзвонює третім особам та рідним, кого бажано закривати першими ?
Буду вдячний за будь яку інформацію з вашого досвіду. Деякі з них вже дзвонили сестрі , вона їх послала , деякі мамі , а саме Є гроші , ТОП1, та ТРЕБА , але вони іх послали , та написали скаргу в НБУ, так як не давали попередньої згоди на обробку особистих даних.
Ось список моїх ******* :

Click 23.01 6500

Ewa Cash 08.03 5000

Egroshi!!!!!!! 29.01 14500

Monto 01.03 3800

Trebacredit 18.02 5000

Sloncredit 18.02 2000

Credit 7 18.02 3000

Avans Credit 20.03

Fin bar 01.03 2000

Lehkocredit 19.02 4000

Starfinin 5000

Suncredit 3000

Credisend 2000

Top1 8500

Добрий день , друзі по проблемам ! Чи можете ви надати коротку характеристику моїм взятим МФО , вони вже всі в протермінуванні біля 14-20 днів.
Хочу розуміти як діяти далі , хто з них самі відбиті , хто надзвонює третім особам та рідним, кого бажано закривати першими ?
Буду вдячний за будь яку інформацію з вашого досвіду. Деякі з них вже дзвонили сестрі , вона їх послала , деякі мамі , а саме Є гроші , ТОП1, та ТРЕБА , але вони іх послали , та написали скаргу в НБУ, так як не давали попередньої згоди на обробку особистих даних.

Click 23.01 6500

Ewa Cash 08.03 5000

Monto 01.03 3800

Trebacredit 18.02 5000

Sloncredit 18.02 2000

Credit 7 18.02 3000

Avans Credit 20.03

Fin bar 01.03 2000

Lehkocredit 19.02 4000

Starfinin 5000

Suncredit 3000

Credisend 2000

Top1 8500
Добрий день. По всим вашим мфо є інформація у відповідному розділі.

Click 23.01 6500

Ewa Cash 08.03 5000

Monto 01.03 3800

Trebacredit 18.02 5000

Sloncredit 18.02 2000

Credit 7 18.02 3000

Avans Credit 20.03

Fin bar 01.03 2000

Lehkocredit 19.02 4000

Starfinin 5000

Suncredit 3000

Credisend 2000

Top1 8500
Єгроші і ТОП1 треба закрити в першу чергу, ці будуть дзвонити всім, погрожувати, після підуть на тіло, але якщо не хочете терпіти терор, то краще зараз закривати чи домовлятись на реструктуризацію

всі інші - падайте в ігнор, через місяць підуть перші пропозиції (поки збирайте гроші, щоб бути готовою закрити за тіло)

Click - тіло
Ewa Cash - тіло +100 грн
Monto - тіло
Trebacredit/lehko credit - тіло, або навіть менше тіла
Avans/finbar/credisend/starfin/suncredit (по факту це все одна компанія) - тіло (не реагуйте на смс, листи слати не будуть як і задіювати третіх осіб)

Дякую за відповідь ,По Єгроші та ТОП1 поки вони декілька раз написали на мимін номер , хоча його не було в контактах , і не прописаний в договорі. Вона одразу подала скаргу на них в НБУ, та надіслала на пошту їм лист , про те , що вони порушують її права і вона не давала , та не дає згоду будити контактним лицем , також повідомила , що подала на них скаргу в НБУ , та буде це робити , після кожного дзвінка, або повідомлення. Доречі , доступ до своєї телефонної книги я не відкривав у додатку :)

Єгроші і ТОП1 треба закрити в першу чергу, ці будуть дзвонити всім, погрожувати, після підуть на тіло, але якщо не хочете терпіти терор, то краще зараз закривати чи домовлятись на реструктуризацію

всі інші - падайте в ігнор, через місяць підуть перші пропозиції (поки збирайте гроші, щоб бути готовою закрити за тіло)

Click - тіло
Ewa Cash - тіло +100 грн
Monto - тіло
Avans/finbar/credisend/starfin/suncredit (по факту це все одна компанія) - тіло (не реагуйте на смс, листи слати не будуть як і задіювати третіх осіб)
Дякую за відповідь ,По Єгроші та ТОП1 поки вони декілька раз написали на мимін номер , хоча його не було в контактах , і не прописаний в договорі. Вона одразу подала скаргу на них в НБУ, та надіслала на пошту їм лист , про те , що вони порушують її права і вона не давала , та не дає згоду будити контактним лицем , також повідомила , що подала на них скаргу в НБУ , та буде це робити , після кожного дзвінка, або повідомлення. Доречі , доступ до своєї телефонної книги я не відкривав у додатку :)

Таке поки надіслав ТОП1 мамі, але там в мене 8 днів протермінування і вже з 8000 тіла , 13300 набігло :)

Вкладення

• 80022311-5952-4f65-b1fc-bb9b94d14013.webp
    80022311-5952-4f65-b1fc-bb9b94d14013.webp
    309.5 Кб · Перегляди: 63
Останнє редагування:

Click - тіло
Ewa Cash - тіло +100 грн
Monto - тіло
А ви самі особисто закривали клік і монто за тіло?

так, 108 днів протермінування було і погодили на тіло, не турбували зовсім (можливо і турбували, але через блокіратор ніхто не дзвонив, в соц мережах не писали також)

так, 108 днів протермінування було і погодили на тіло, не турбували зовсім (можливо і турбували, але через блокіратор ніхто не дзвонив, в соц мережах не писали також)
Ви самі їм написали, чи була якась смска/повідомлення на пошту?

Ви самі їм написали, чи була якась смска/повідомлення на пошту?
сама подзвонила, спочатку сказали що два тіла треба сплатити, я відмовилась а десь через тижні два прийшло смс про повне списання відсотків

(можливо в мене спрацювало, бо я була один раз продовжила кредит і тому по факту вони всерівно на мені заробили)

сама подзвонила, спочатку сказали що два тіла треба сплатити, я відмовилась а десь через тижні два прийшло смс про повне списання відсотків

(можливо в мене спрацювало, бо я була один раз продовжила кредит і тому по факту вони всерівно на мені заробили)
Это когда было? Писали им или долг был у Целтис?

Ewa Cash - тіло +100 грн
Когда это было и через сколько закрыли? Они сами написали?

Это когда было? Писали им или долг был у Целтис?

Когда это было и через сколько закрыли? Они сами написали?
це все було осінню 2024 року, євакеш там помилка, заплатила тіло +1000 гривень
монто і клік лплачувала через особистий кабінет до продажу

Назад
Угорі