Списание процентов по кредиту военному без убд и справки ато

• Автор теми Автор теми r1chman
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 188

r1chman

Читач
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
r1chman не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый. Хотел бы уточнить маленькие нюансы. Служу с лета 2024, подписал контракт в 2025, на боевых не был, соответственно убд и справок нет. Сейчас решаю вопрос с мфо по списанию %. Некоторые уже вернули, но некоторые залупились, например такие как monto. Предоставил им все документы, военный билет, форма 5, послужной список даже приложил. Отказывают и требуют довідку 6, 12 без нее юридический отдел не выплатит. Почему одни выплачиваю , а некоторые залупились, можно ли как то на них повлиять? И ещё один вопрос, хочу уточнить на счёт ломбардов, читал тут тоже пару тем что с ломбардов тоже можно требовать возврат процентов? И за какие периоды? Когда я стал военным или вообще за весь период обслуживания у них? Спасибо за помощь.

Не хочуть повертати, та нехай йому грець. Я з ломбардами не стикався, нічого не скажу. Знаю, що зупиняють нарахування відсотків і штрафів. В мене УБД є, служу з 2022 року але ж передплачені відсотки я не добивався щоб отримувати. Задихався від них да і слава Богу. Багато кого закрив за тіло

А меня интересует как можно до них достучаться, почему они требуют именно убд или справку ато, в законе же стоит один из документов для предоставления льготы, вот я им и предоставил форму 5 военник, контракт даже могу скинуть, а они отказывают. И вопрос с ломбардом актуален.

А меня интересует как можно до них достучаться, почему они требуют именно убд или справку ато, в законе же стоит один из документов для предоставления льготы, вот я им и предоставил форму 5 военник, контракт даже могу скинуть, а они отказывают. И вопрос с ломбардом актуален.
1769767873865.webp

внимательно прочитайте. мобилизованные военнослужащие, а так же другие военнослужащие, которые брали или берут участие.
у вас контракт, то есть, вы "и другие которые брали или берут участие"

Ну я не брал участие в АТО. Я в боевой бригаде, но убд нет. Почему тогда другие мфо сделали возврат без убд, а эти требуют. Этого не пойму

Ну я не брал участие в АТО. Я в боевой бригаде, но убд нет. Почему тогда другие мфо сделали возврат без убд, а эти требуют. Этого не пойму
захотелось им так.
законом предусмотрено участие в боевых действиях

Ну не брали то й не брали... війна далеко не закінчена. Їхні дії не законні.... незалежно від того чи маєте Ви статус УБД чи ні... Але самі Ви навряд чи осилите судову справу з ними ( НБУ після вашої скарги на їхні дії... вам порадять прямувати до суду). Що стосується ломбардів.... то я з таким не зіштовхувався.... того дивись скоро й повій зобов"яжуть знижки надавати(моя думка).

Вкладення

• убд.webp
    убд.webp
    27.6 Кб · Перегляди: 3
Ну не брали то й не брали... війна далеко не закінчена. Їхні дії не законні.... незалежно від того чи маєте Ви статус УБД чи ні... Але самі Ви навряд чи осилите судову справу з ними ( НБУ після вашої скарги на їхні дії... вам порадять прямувати до суду). Що стосується ломбардів.... то я з таким не зіштовхувався.... того дивись скоро й повій зобов"яжуть знижки надавати(моя думка).
не актуальна постанова)))
у 15-18 роках, стаття, яка надавала пільги виглядала зовсім інакше
1769774316123.webp

і порівняйте з 24 роком

Ну я вчера направил им что буду обращаться в НБУ и сообщил что некоторые мфо сделали возврат, сказали что данные направили в Юр отдел, вот жду ответа, интересно что скажут.

не актуальна постанова)))
у 15-18 роках, стаття, яка надавала пільги виглядала зовсім інакше
1769774316123.webp

і порівняйте з 24 роком
В 2025р. суди продовжували посилатися саме на неї. Порівняв...але також не побачив прямого посилання на статус УБД, "брали або беруть участь у захисті незалежності". А ось в 2025р. іншою постановою ВСУ (але інша категорія справ) зазначено,що ЗСУ та інші ВФ автоматично вважаються переведеними на воєнний стан. тобто фактично задіяні в захисті незалежності держави. Поки,що рішення виносяться на користь військових.... але... поки.. А яка постанова ВСУ,що регулює подібні правовідносини була після зазначеної мною постанови?

Вкладення

• Запис1.webp
    Запис1.webp
    57.9 Кб · Перегляди: 3
В 2025р. суди продовжували посилатися саме на неї. Порівняв...але також не побачив прямого посилання на статус УБД, "брали або беруть участь у захисті незалежності". А ось в 2025р. іншою постановою ВСУ (але інша категорія справ) зазначено,що ЗСУ та інші ВФ автоматично вважаються переведеними на воєнний стан. тобто фактично задіяні в захисті незалежності держави. Поки,що рішення виносяться на користь військових.... але... поки.. А яка постанова ВСУ,що регулює подібні правовідносини була після зазначеної мною постанови?
не обовʼязково убд)) принесіть форму 6 (якщо не плутаю)

суди й виписки вигадують, яких у справі не має))

суди й виписки вигадують, яких у справі не має))
На мій погляд зараз судді намагаються, якось поблажливіше ставитися до військовослужбовців. Хтось співчуває... а хтось не хоче розголосу за своїми рішеннями, але як би не було зараз гарний % справ цієї категорії на користь позивача....але мало людей наважуються на судову справу. А ф-6 це напівфабрикат, який можливо! допоможе солдату в майбутньому.

На мій погляд зараз судді намагаються, якось поблажливіше ставитися до військовослужбовців. Хтось співчуває... а хтось не хоче розголосу за своїми рішеннями, але як би не було зараз гарний % справ цієї категорії на користь позивача....але мало людей наважуються на судову справу. А ф-6 це напівфабрикат, який можливо! допоможе солдату в майбутньому.
і, я підтримую таке ставлення))
але ж мова про закон))

В общем так как я контрактник, то они требуют справку ато , Осс или убд. Если не нет, списание не будет. Интересно конечно, одни требуют, другие нет. Кто как хочет так и д*****

В общем так как я контрактник, то они требуют справку ато , Осс или убд. Если не нет, списание не будет. Интересно конечно, одни требуют, другие нет. Кто как хочет так и д*****
Трохи не так... їхні юристи відшукали постанову ВСУ по контрактникам.... 2024р. і зараз суди у справах таких як ваший випадок посилаються на неї.Хоча на мою думку вона суперечить здоровому глузду.... отже контрактник військовослужбовець 3-го сорту.

Ось рішення суду 1 інст. де він посилається прямо на ту постанову... п.80. Держава одночасно уособлює в собі дві істоти, як любляча мати правою рукою пестить та дбає про захисника, а лівою,як мачуха... дає не слабкого запотиличника. І це не тільки в цих правовідносинах.

Вкладення

• тупость.webp
    тупость.webp
    17.6 Кб · Перегляди: 3
  • контрач.webp
    контрач.webp
    14.4 Кб · Перегляди: 4
Останнє редагування:
Ну тут даже если будет судебная тяжба.... если не все,то многое зависит от области

Назад
Угорі