Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет конечно.День добрый, кто сталкивался, подскажите, спишут ли моей жене проценты по кредиту в банке если у меня есть форма 5?)
Спасибо)
Спасибо)Нет ,её долг ,касается только её .
списують лише тим, хто має статус Учасника бойових дійДень добрый, кто сталкивался, подскажите, спишут ли моей жене проценты по кредиту в банке если у меня есть форма 5?)
Спасибо)
А это уже совсем другая история ?списують лише тим, хто має статус Учасника бойових дій
А вот тут не соглашусь, в ст.14 п. 15 гласит:списують лише тим, хто має статус Учасника бойових дій
Я не имею УБД, но в кредит плюс списали проценты и вернули переплаченные!списують лише тим, хто має статус Учасника бойових дій
Закон не має зворотньої дії, а тому те що було до змін, а саме до квітня - підлягає списанню чи поверненнюС остальными буду воевать и доказывать своё и правда на моей стороне!
В том то и дело что все кредиты были взяты после этой поправки, буквально в сентябре!galushka, я досліджував це питання, загугліть, є багато роз'яснень та коментарів. Зміни до закону були в квітні цього року.
Закон не має зворотньої дії, а тому те що було до змін, а саме до квітня - підлягає списанню чи поверненню
Значить перебування в ООС це вже по факту УБД, що в принципі даним і являєтьсяВ том то и дело что все кредиты были взяты после этой поправки, буквально в сентябре!
Всё дело в том, что написано в законе, те кто находится в ООС и выполняют миссии(справка о пребывании в ООС) или пребывали в ООС и выполняли миссии (УБД)
Ну не совсем, потому за это и пытаются уцепиться МФО, но это незаконно)Значить перебування в ООС це вже по факту УБД, що в принципі даним і являється
Пробуйте паралельно в НБУ направляти лист, з усіма вашими докамиНу не совсем, потому за это и пытаются уцепиться МФО, но это незаконно)
Попробую.Пробуйте паралельно в НБУ направляти лист, з усіма вашими доками
Ну типу зверніться за роз'ясненнями, заодно вказавши юр особи, які відмовляються повернути %%Попробую.
Описать их попытки отговориться?