Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго дня.Підкажіть будь ласка. Прийшла постанова на списання 20% від зп. Працюю офіційно. Це будуть списувати після утримання налогів 19.5%?
Зазвичай відкриття ВП і винесення постанови про відрахування робиться однією датою . Якщо постанова виконавця не дійшла до бухгалтера,і зарплату віддали 100 відсотків,то на наступний місяць вирахують по 20 відсотків по кожному відкритому ВП з зарплати за поточний і за минулий період . При такій ситуації у мене по одному стягувачу було два відкритих ВП,то вирахували два раза по 20 відс по одному ВП і два раза по другому ВП. Якщо під час відкриття ВП у боржника не було оф доходу,то вирахування здійснюються з дня ,коли боржник влаштувався на роботу і почав отримувати оф зарплату.Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, а 20% починають стягувати з місяця постанови, чи відрахують одразу за весь час відкритого ВП?
Зміни місця роботи не було? Може виконавець довго шукав місце роботи?Paraskoviya, у мене постанова в дію прийшла в середині минулого місяця, а ВП відкрито 3 місяці, тобто вони стягнуть 3 рази по 20%?((
Я думаю,краще поговорити з виконавцем,хай він розкаже,чи буде вираховувати,чи у Вашому випадку вже не зможе ,якщо одразу не виніс постанову.Paraskoviya, ну с постанови я зрозумів, що виконавець давав два місяці на погашення на добровільному, а так як я не оплатив, то просить відраховувати з доходу по 20% на місяць
Paraskoviya, зміни робочого місця не було
По заяві винесе постанову про визначення одного з рахунків видатковим,або ж розблокує,якщо рахунок зарплатний або соціальний. Теж потрібна заява і довідка з банку. А просто так не розблокує ніякий виконавець.Підкажіть будь ласка, на скільки реально домовитись з виконавцем с приводу зняти арешт з рахунків якщо він все одно отримує 20% від моїх доходів. Писав йому сьогодні але він проігнорував
Дякую Вам! Просто знаю що деякі виконавці не бачать сенсу блокувати рахунки якщо все одно відправили лист на бухгалтерію, все залежить від виконавцяПо заяві винесе постанову про визначення одного з рахунків видатковим,або ж розблокує,якщо рахунок зарплатний або соціальний. Теж потрібна заява і довідка з банку. А просто так не розблокує ніякий виконавець.