Списання по виконавчому провадженню відбувається після сплати податків?

• Автор теми Автор теми ravekyvi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 452

ravekyvi

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
2
Бали
3
ravekyvi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка. Прийшла постанова на списання 20% від зп. Працюю офіційно. Це будуть списувати після утримання налогів 19.5%?

Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, а 20% починають стягувати з місяця постанови, чи відрахують одразу за весь час відкритого ВП?

Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, а 20% починають стягувати з місяця постанови, чи відрахують одразу за весь час відкритого ВП?
Зазвичай відкриття ВП і винесення постанови про відрахування робиться однією датою . Якщо постанова виконавця не дійшла до бухгалтера,і зарплату віддали 100 відсотків,то на наступний місяць вирахують по 20 відсотків по кожному відкритому ВП з зарплати за поточний і за минулий період . При такій ситуації у мене по одному стягувачу було два відкритих ВП,то вирахували два раза по 20 відс по одному ВП і два раза по другому ВП. Якщо під час відкриття ВП у боржника не було оф доходу,то вирахування здійснюються з дня ,коли боржник влаштувався на роботу і почав отримувати оф зарплату.

Paraskoviya, у мене постанова в дію прийшла в середині минулого місяця, а ВП відкрито 3 місяці, тобто вони стягнуть 3 рази по 20%?((

Paraskoviya, у мене постанова в дію прийшла в середині минулого місяця, а ВП відкрито 3 місяці, тобто вони стягнуть 3 рази по 20%?((
Зміни місця роботи не було? Може виконавець довго шукав місце роботи?
У мене вираховували тому,що ВП відкрите 27.12 і постанова прийшла аж у січні. А у Вас три місяці. Запитайте у бухгалтера,як виконавці поводяться в такій ситуації. Або у виконавця. Навіть якщо вираховуватимуть,то не в одному місяці,Ви по зарплаті будете в мінусах.

Paraskoviya, ну с постанови я зрозумів, що виконавець давав два місяці на погашення на добровільному, а так як я не оплатив, то просить відраховувати з доходу по 20% на місяць
Paraskoviya, зміни робочого місця не було

Paraskoviya, ну с постанови я зрозумів, що виконавець давав два місяці на погашення на добровільному, а так як я не оплатив, то просить відраховувати з доходу по 20% на місяць
Paraskoviya, зміни робочого місця не було
Я думаю,краще поговорити з виконавцем,хай він розкаже,чи буде вираховувати,чи у Вашому випадку вже не зможе ,якщо одразу не виніс постанову.

Підкажіть будь ласка, на скільки реально домовитись з виконавцем с приводу зняти арешт з рахунків якщо він все одно отримує 20% від моїх доходів. Писав йому сьогодні але він проігнорував

Підкажіть будь ласка, на скільки реально домовитись з виконавцем с приводу зняти арешт з рахунків якщо він все одно отримує 20% від моїх доходів. Писав йому сьогодні але він проігнорував
По заяві винесе постанову про визначення одного з рахунків видатковим,або ж розблокує,якщо рахунок зарплатний або соціальний. Теж потрібна заява і довідка з банку. А просто так не розблокує ніякий виконавець.

По заяві винесе постанову про визначення одного з рахунків видатковим,або ж розблокує,якщо рахунок зарплатний або соціальний. Теж потрібна заява і довідка з банку. А просто так не розблокує ніякий виконавець.
Дякую Вам! Просто знаю що деякі виконавці не бачать сенсу блокувати рахунки якщо все одно відправили лист на бухгалтерію, все залежить від виконавця

Назад
Угорі