Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На початку проблем( коли набралась біля 18 МФО) і вже не було чим відавати, таке також находилаХтось щось чув, про списання кредитів в телеграм?
Типу, за 700 грн чи 1500 (як яка компанія), моЖе виДалити повністю борг в будь якій з МФО
Зрозуміло. Дякую. Я так і подумала.На початку проблем( коли набралась біля 18 МФО) і вже не було чим відавати, таке також находила
І такі заплатила правда 500 грн.сказали інші 1000 після завершення роботи
Проте коли оплатила чекала пів години хотіла написати їм що там але не змогла бо вже була у чорному списку
Такшо це все лохотрон
Не ведіться на це
Як надумаєте і получиться, то ще з нами поділіться контактами цієї особи.Я недавно також з таким зіткнулася,тільки не в телеграм. Списалася з якимось пацаном, дала свій список мфо,він сказав за 1000 грн за годину видались зі всіх баз. Звичайно 500наперед,500 після. Кинув мені скріни відгуків, свій паспорт,фото з паспортом в руках, я ще попросила селфі спецефічне,щоб переконатися що це він,і не повірите,кинув. Дав свій номер телефону,номер вайбера... поговорили по телефону. Я сказала що подумаю. От незнаю що робити...))Як ви думаєте?
Але таки думає, що і це лохотрон. Не може бути так простоЯ недавно також з таким зіткнулася,тільки не в телеграм. Списалася з якимось пацаном, дала свій список мфо,він сказав за 1000 грн за годину видались зі всіх баз. Звичайно 500наперед,500 після. Кинув мені скріни відгуків, свій паспорт,фото з паспортом в руках, я ще попросила селфі спецефічне,щоб переконатися що це він,і не повірите,кинув. Дав свій номер телефону,номер вайбера... поговорили по телефону. Я сказала що подумаю. От незнаю що робити...))Як ви думаєте?
Поточу что это как даркнет. Чёрный рынок и сплошной развод.Телеграмм стал помойкой, там столько разводов что полный трындец
Мне в пятницу писал типо "даркнетчик", предлогал работу. Суть мне курьер присылает карту с отмытыми деньгами которые со скамили(украли с карт) а я делаю обнал в банкомате и кидаю через терминал им на карту. Думаю а где подвох? Для первой операции нужно кинуть им на карту 10%залога , точнее гаранту с никам протелеграммгарант вEnsi112, да в нем всегда разводы были. Наверное, от самого его начала.
ну я начал его тролить, в итоге он спустился до 5к и слился
Знакомая тема)))))Мне в пятницу писал типо "даркнетчик", предлогал работу. Суть мне курьер присылает карту с отмытыми деньгами которые со скамили(украли с карт) а я делаю обнал в банкомате и кидаю через терминал им на карту. Думаю а где подвох? Для первой операции нужно кинуть им на карту 10%залога , точнее гаранту с никам протелеграммгарант вну я начал его тролить, в итоге он спустился до 5к и слился
![]()
Это да. Нарки так и работают. Многие кто имеет ВУ и авто, подрабатывают таким образом. Все-таки ты харьковчанин, наверное неоднократно об этом всем наслышан) Таксисты тоже подрабатывают.Но в телеге реально найти работу закладчика/курьера/водилы за у закладчика 1000-1500 баксов, ну иухать поставьте)
Это скорее сами МФО и разводятХтось щось чув, про списання кредитів в телеграм?
Типу, за 700 грн чи 1500 (як яка компанія), моЖе виДалити повністю борг в будь якій з МФО