Списання частини боргу

• Автор теми Автор теми ToraK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 530

ToraK

Форумчанин
Дописи
55
Реакції
20
Бали
133
ToraK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. ЕАПБ запропонували зробити ІПЧБ тобто списати частину боргу. Для підключення акції зробила внесок, залишок суми сказали розбили на 3 місяці. Але гарантійний лист не прислали, керуючись тим що була підписана службова записка і це внутрішня документація. Хто з таким стикався?

Добрий день. ЕАПБ запропонували зробити ІПЧБ тобто списати частину боргу. Для підключення акції зробила внесок, залишок суми сказали розбили на 3 місяці. Але гарантійний лист не прислали, керуючись тим що була підписана службова записка і це внутрішня документація. Хто з таким стикався?
Добрий день) а яку суму вам загалом треба виплатити? Це тіло чи два тіла чи скільки?)

У мене з ними зараз 3 суди, якби мені таке запропонували то я б погодилась) але мені нажаль не запропонували а поперлись в суд

У мене з ними зараз 3 суди, якби мені таке запропонували то я б погодилась) але мені нажаль не запропонували а поперлись в суд
Ого. Це в них було 3 ваших кредити і по кожному окремо подали в суд? Ви з ними до цього пробували домовитись?

ЕАПБ запропонували зробити ІПЧБ тобто списати частину боргу. Для підключення акції зробила внесок, залишок суми сказали розбили на 3 місяці.
Акція від єапб - то є щиро.

Але гарантійний лист не прислали, керуючись тим що була підписана службова записка і це внутрішня документація.
Службова записка. Ех.

а яку суму вам загалом треба виплатити? Це тіло чи два тіла чи скільки?)
Щось мені підказує, що не тіло точно. І що нашу колегу трошки того, наї... ввели в оману. "Службові записки", апарат ВР блін.

Останнє редагування:
Добрий день) а яку суму вам загалом треба виплатити? Це тіло чи два тіла чи скільки?)
Загалом борг був 10890грн. Зі списанням став 7690грн. 2000 одним платежем для підключення і решта на 3 місяці.

Акція від єапб - то є щиро.

Службова записка. Ех.

Щось мені підказує, що не тіло точно. І що нашу колегу трошки того, наї... ввели в оману. "Службові записки", апарат ВР блін.
Тіло було 5500

Загалом борг був 10890грн. Зі списанням став 7690грн. 2000 одним платежем для підключення і решта на 3 місяці.

Тіло було 5500
скажу з свого досвіду, що не кидають. але нікому нічого казати не буду, бо ситуації різні бувають

Ого. Це в них було 3 ваших кредити і по кожному окремо подали в суд? Ви з ними до цього пробували домовитись?
Та спочатку вони подали в одном 4 кред справи, але судья їм типу відповів або доплачуйте за кожну справу судовий збір або окремо , вони довго мутизились і подали окремо, правда ще поки 3 штуки
Щодо домовитись: ні, не пробувала не знаю навіть чому, вже буду чекати суди захищатись, якщо програю- то тоді спробую домовитись щодо оплати

Назад
Угорі