Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Списання боргу. Чи варто домовлятися з ними по такій схемі?
Сьогодні фактор прислав, таке повідомлення. Я так розумію, списаний борг відмітять в податковій як мій дохід. Чи варто домовлятися з ними по такій схемі?
Сьогодні фактор прислав, таке повідомлення. Я так розумію, списаний борг відмітять в податковій як мій дохід. Чи варто домовлятися з ними по такій схемі?
Я так отп закрила.Яка сума до закриття і яка сума прощеного боргу ?Прорахуйте,чи вигідно.Із прощеної суми 18 відсотків налог єдиний податок і 1,5військовий збір
вибачте, а якщо вони пропонують заплатити 50% від загального боргу(тіло+%), а з решти 50% заплатити налог, то вони що не в курсі про те що тільки с прощенного тіла треба платити відсотки, а по нарахуванням - ні?! Навіщо це їм, який сенс?