Списання боргу. Чи варто домовлятися з ними по такій схемі?

Yngvar

Форумчанин
Дописи
263
Реакції
266
Бали
3725
Yngvar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні фактор прислав, таке повідомлення. Я так розумію, списаний борг відмітять в податковій як мій дохід. Чи варто домовлятися з ними по такій схемі?

Вкладення

• Polish_20230713_122615728.webp
    Polish_20230713_122615728.webp
    43.9 Кб · Перегляди: 164
  • Polish_20230713_123203448.webp
    Polish_20230713_123203448.webp
    43.9 Кб · Перегляди: 158
Сьогодні фактор прислав, таке повідомлення. Я так розумію, списаний борг відмітять в податковій як мій дохід. Чи варто домовлятися з ними по такій схемі?
Люди закривали і потім сплачували податок на прощення в податковій.
Ніби все без проблем.
На форумі пошукайте в темах.

Я так отп закрила.Яка сума до закриття і яка сума прощеного боргу ?Прорахуйте,чи вигідно.Із прощеної суми 18 відсотків налог єдиний податок і 1,5військовий збір
Але більше я так не хочу закривати.В свій час отп нормально отримав бабла.Борг у мене був 17,списали 12,і 5 я оплатила.Ну і плюс 2500 налоги.

Прощений борг ТІЛА - тільки на нього сплачуєте відсотки, по нарахуванням - ні.

Прощений борг ТІЛА - тільки на нього сплачуєте відсотки, по нарахуванням - ні.
вибачте, а якщо вони пропонують заплатити 50% від загального боргу(тіло+%), а з решти 50% заплатити налог, то вони що не в курсі про те що тільки с прощенного тіла треба платити відсотки, а по нарахуванням - ні?! Навіщо це їм, який сенс?

Назад
Угорі