Спробую ще так вибрати свої пролоХації!!!!

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 601

Татьяна SM

Форумчанин
Дописи
533
Реакції
210
Бали
5225
Татьяна SM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені вчора прийшла відповідь що таке ТОВ "Бистрозайм" вони не знайшли таку фірму. А я в приваті знайшла один платіж який платила не через особистий кабінет так там написано одержувач ТОВ "Прості займи" Учора дзвонила до оператора приватбанку і вона мені сказала що вони можуть по назві товариства дати виписку моїх платежів які я платила через особисті кабінети. Де буде чітко видно що на дану шарагу я перераховувала пролонгації. Треба сьогодні ще раз набрати до оператора приватбанку і вони запишуть всі фірми на які я платила з особистого кабінету просто треба їх вірно вказувати наприклад не Кредит АП а ТОВ "Веллфин" і вказувати їх ЄДРПОУ. Так вони сформують виписки за той період який напраклад мені потрібно і по кожній шаразі буде вибарто платежі окремо. І тоді по можливості ще поскачую договора по кредитах і ці виписки і знову відправлю регулятору. Я 27 січня на Нацком відправляла по 10 шарагам. Учора прийшли відповіді. По Кредит касі ,Мілоану, Прості займи, треба документи і платіжні. По діниро все вірно. А Єврогроши не найши таку шарагу а вони називаються ТОВ "Кредитна установа Європейська кредитна група" ТОВ "КУ ЄКГ" код 40203427

Назад
Угорі