CreditUp Спробувати подати заяву в нбу на Веллфін за порушення закону

Viktoria123

Форумчанин
Дописи
524
Реакції
90
Бали
2625
Viktoria123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня знову цей велфін не дає спокою? ситуація така лишились тільки вони незнаю як поступити маю ще реструктуризацію у кредит капітал. Але суть не в цьому хочу закрити і велфін брала ще у 2019 році зараз ніби не турбують але все ж тіло було 8 тисяч хочуть 192 тисячі в убкі сума стала вже давно до того хотіли майже 400 тисяч як поступити? Тіло за 1 платежем точно не можу сплатити хіба на платежі але не впевнена що вони погодяться можливо спробувати подати заяву щоб знизили відсотки в нбу? Чи таке не допоможе іменно з велфін допоможіть що робити??

давіть на те, що у Вас є можливість сплатити за тіло та й все

Доброго дня знову цей велфін не дає спокою? ситуація така лишились тільки вони незнаю як поступити маю ще реструктуризацію у кредит капітал. Але суть не в цьому хочу закрити і велфін брала ще у 2019 році зараз ніби не турбують але все ж тіло було 8 тисяч хочуть 192 тисячі в убкі сума стала вже давно до того хотіли майже 400 тисяч як поступити? Тіло за 1 платежем точно не можу сплатити хіба на платежі але не впевнена що вони погодяться можливо спробувати подати заяву щоб знизили відсотки в нбу? Чи таке не допоможе іменно з велфін допоможіть що робити??
Я вам по ним уже декілтка разів відповідала, як у мене було) написала, що готова за тіло і щоб розбили на платежі. Без проблем розбили тіло на 3 платежа, надіслали гарантійку. Вже сплатила, все ок. Вони без проблем ідуть назустріч. А заява в НБУ в такому форматі ні до чого не призведе.

Я вам по ним уже декілтка разів відповідала, як у мене було) написала, що готова за тіло і щоб розбили на платежі. Без проблем розбили тіло на 3 платежа, надіслали гарантійку. Вже сплатила, все ок. Вони без проблем ідуть назустріч. А заява в НБУ в такому форматі ні до чого не призведе.
В вас яке тіло? То на 3 місяці вам погодили? Чи можна більше?

Я домовлялась з ними за тіло+20%
з тіла 3000 заплатила 3600
минулого літа надіслали гарантійку і за 2 дні після сплати вже надіслали зміни до УБКІ
але я платила одним платежем..

Я домовлялась з ними за тіло+20%
з тіла 3000 заплатила 3600
минулого літа надіслали гарантійку і за 2 дні після сплати вже надіслали зміни до УБКІ
але я платила одним платежем..
Зрозуміла а турбували?

Зрозуміла а турбували?
на початку прострочок, то так.. але всі незнайомі номера летіли в блок
капостей саме ці не робили
влітку сама з ними на контакт пішла - написала на пошту, що хочу закрити кредит - в той же день перетелефонували і вічливо запропонували тіло+20%

у веллфин вроде забрали лицензию
Нет, оштрафовали просто в очередной раз)
В вас яке тіло? То на 3 місяці вам погодили? Чи можна більше?
Мене влаштувало на 3 місяці. Ви пишіть їм ті умови, що вам підходять. Тим паче у вас 4 роки прострочки

Нет, оштрафовали просто в очередной раз)

Мене влаштувало на 3 місяці. Ви пишіть їм ті умови, що вам підходять. Тим паче у вас 4 роки прострочки
Не думаю що погодяться на рік?☹️

Ну на рік навряд) збирайте кошти і як буде можливість зв'язуйтесь з ними) в мене тіло 7000 грн було.
В мене 8 так і буду робити думаю нічого поганого не станеться якщо ще почекають

Они соглашаются за тело 100%%%. Не соглашайтесь платить больше. Поставьте условия. Что можете максимум 8 и тремя (или сами определите) платежами.
За тело точно могут и согласны. Не спешите.
Если сильно спешите то хотя бы 9 предложите но не больше.

Назад
Угорі