Способи зв'язку з ФК ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Марісоль
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Марісоль

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Марісоль не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримала повідомлення від банку Райффайзен що мій кредит проданий ФК "ЄАПБ". Намагаюся вже третій день звязатися з ними для уточнення по сумі та умовам - і нічого. Чи можливо хтось може поділитися актуальними способами добитися від них інформації по справі?

Отримала повідомлення від банку Райффайзен що мій кредит проданий ФК "ЄАПБ". Намагаюся вже третій день звязатися з ними для уточнення по сумі та умовам - і нічого. Чи можливо хтось може поділитися актуальними способами добитися від них інформації по справі?
На почту писали им?

Повірте, це угруповування саме з Вами вийде на контакт, та і не тільки з Вами...)

На почту писали им?
Так, писала, не відповідають
Повірте, це угруповування саме з Вами вийде на контакт, та і не тільки з Вами...)
я розумію, але вони вийти на контакт можуть вже з пред'явою в суд, а я хочу зразу все уточнити і погодити спосіб вирішення, шоб уже не наярювали потім,

Так, писала, не відповідають

я розумію, але вони вийти на контакт можуть вже з пред'явою в суд, а я хочу зразу все уточнити і погодити спосіб вирішення, шоб уже не наярювали потім,
Не ну обычно они сами звонят и говорят мол вы должны такую то сумму денег оплатите поспрашиваю в форумчан кто как связывался позже отпишу вам

На пошту їм писати немає ніякого сенсу. Можуть дуже довго відповідати. Або взагалі не відповідати. Якщо прям дуже хочеться з ними поговорити,то в них на сайті є контакти. Або чекати. Рано чи пізно самі вийдуть на зв'язок.

На пошту їм писати немає ніякого сенсу. Можуть дуже довго відповідати. Або взагалі не відповідати. Якщо прям дуже хочеться з ними поговорити,то в них на сайті є контакти. Або чекати. Рано чи пізно самі вийдуть на зв'язок.
Странные они какие то почта есть, а они не отвечают, дайте человеку контакты если не сложно может сам он и не найдет

(044) 499-85-99
Я телефонував по цьому номеру.

В телеграм напишите или сами их наберите .
Я сегодня звонила им

писав на пошту їм, через два дні відписали та дали номер з ким звязатись можна, правда в суд подали, але виходить домовитись без суду

писав на пошту їм, через два дні відписали та дали номер з ким звязатись можна, правда в суд подали, але виходить домовитись без суду
Скажите пожалуйста, через сколько они подали на вас в суд после выкупа кредита ?

підкажіть будь ласка, а гарантійку вони відправляють взагалі перед сплатою чи морозяться ?

Как написать им в телеграм какой номер ? Скажите пожалуйста
Если еще не нашли
1730493314285.webp

Назад
Угорі