СпортБанк продали кредит. Гарантійний лист від кредит Капітал

• Автор теми Автор теми 4irikus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

4irikus

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
4irikus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло повідомлення щодо мій рахунок закрито з заборгованістю по кредиту в 2500 це був 2021 рік, про передачу боргу жодна сторона не сказала
Через 2 роки, сьогодні ввечері прийшов лист від капітал кредиту що вони нові кредитори, кажуть щось про реструктуризацію, як бути? Лист гарантійний
Ось гарантійний лист

Вкладення

• 16840932484946551714337671099019.webp
    16840932484946551714337671099019.webp
    71.6 Кб · Перегляди: 145
  • IMG_20230514_224407.webp
    IMG_20230514_224407.webp
    51.6 Кб · Перегляди: 128
  • IMG_20230514_231032_548.webp
    IMG_20230514_231032_548.webp
    62.8 Кб · Перегляди: 128
Останнє редагування:
Можете - платіть. Ніт - на ніт і суда ніт.
Я не зовсім розумію в чому ваше питання.

Прийшло повідомлення щодо мій рахунок закрито з заборгованістю по кредиту в 2500 це був 2021 рік, про передачу боргу жодна сторона не сказала
Через 2 роки, сьогодні ввечері прийшов лист від капітал кредиту що вони нові кредитори, кажуть щось про реструктуризацію, як бути? Лист гарантійний
Ось гарантійний лист
Підходе срок іскової давності,тому мабуть вирішили запропонувати вам таку штуку.Тут 50/50 ,якщо відмовитесь,можуть подати до суду на суму 6 с копійками,як і пишуть,а можуть закинути на шафу,так як сума не велика.А є бажання,то платіть.Вам вирішувати.Якщо гарантійну вислали,обдурити не повинні.

Підходе срок іскової давності,тому мабуть вирішили запропонувати вам таку штуку.Тут 50/50 ,якщо відмовитесь,можуть подати до суду на суму 6 с копійками,як і пишуть,а можуть закинути на шафу,так як сума не велика.А є бажання,то платіть.Вам вирішувати.Якщо гарантійну вислали,обдурити не повинні.
Тут така ситуація що я моніторив пів року тому свою кредитну історію то його там і не було, все закрито було, вчора зайшов то з 21го року виплив цей борг, то можна не платити? Через суд точно стягнуть? Як цих ******* по красивому відшить?
Можете - платіть. Ніт - на ніт і суда ніт.
Я не зовсім розумію в чому ваше питання.
Питання в тому на скільки все законно, оскільки пів року тому в кредитній історії воно не відображалось, вони ні словом ні духом про мене 2 роки і тут цей лист, який шанс виграти суд/відморозитись від них, взагалі не платить його, якщо він є то як реалізувати?

Останнє редагування:
Питання в тому на скільки все законно, оскільки пів року тому в кредитній історії воно не відображалось, вони ні словом ні духом про мене 2 роки і тут цей лист, який шанс виграти суд/відморозитись від них, взагалі не платить його, якщо він є то як реалізувати?
В них все типу законно.
Раніше вони робили виконавчий напис, а якщо його зносити, то йшли в суд.
Зараз можете їм запропонувати тіло (2500), або власні умови оплати. Є велика вірогідність, що погодяться.

Ну або слати їх слідом за крейсером, доки не нададуть копію договору і розрахунок суми заборгованості. Якщо буде суд, то є варіант сплатити тіло. Або і зовсім нічого... Як вище писали - їх піджимає термін позовної давності.

Нікіфорич діло говорить. Досідчений няшний дідуган.

В них все типу законно.
Раніше вони робили виконавчий напис, а якщо його зносити, то йшли в суд.
Зараз можете їм запропонувати тіло (2500), або власні умови оплати. Є велика вірогідність, що погодяться.

Ну або слати їх слідом за крейсером, доки не нададуть копію договору і розрахунок суми заборгованості. Якщо буде суд, то є варіант сплатити тіло. Або і зовсім нічого... Як вище писали - їх піджимає термін позовної давності.
То написати їм на пошту про копію договору і розрахунок суми? Чи вони самі повинні надіслати, а мені просто чекати? І якщо чекати то просто листа судового рішення чи мене будуть викликати в суд? Як зробити щоб вони посмоктали і я нічого не платив? Бо 2 роки не знати про борг трошки вибісило

4irikus, дивіться на дату останньої оплати. Від неї три роки.
В теорії вони повинні були вислати повідомлення про зміну кредитора листом на пошту. Зараз зрозуміти хто ж насправді є Вашим кредитором важко. Треба самому шукати і писати всім листи. Треба просити вислати копії договорів, розрахунки. Потім розбиратись в правильності цих нарахувань, тобто перераховувати самостійно всі їх відсотки і в результаті отримаєте правильну суму. Це нічого не дасть, бо сума буде точно більше тіла (в більшості випадків саме так).

Якщо їх морозити, не згадувати про них і не нагадувати про себе - вони з більшою вірогідністю забудуть про невелику суму ще на рік. А там буде термін позовної давності... І з ними можна буде попрощатись.
Якщо після трьох років вони подадуть на виконавчий напис, то його можна знести і повернути всі кошти. Якщо підуть в суд - написати заперечення проти розгляду справи посилаючись на термін позовної давності. Суд відмінять.

Менше руху і вони відстануть. Якщо не відстануть, то в них тільки суд. А суд - справа юристів.

4irikus, дивіться на дату останньої оплати. Від неї три роки.
В теорії вони повинні були вислати повідомлення про зміну кредитора листом на пошту. Зараз зрозуміти хто ж насправді є Вашим кредитором важко. Треба самому шукати і писати всім листи. Треба просити вислати копії договорів, розрахунки. Потім розбиратись в правильності цих нарахувань, тобто перераховувати самостійно всі їх відсотки і в результаті отримаєте правильну суму. Це нічого не дасть, бо сума буде точно більше тіла (в більшості випадків саме так).

Якщо їх морозити, не згадувати про них і не нагадувати про себе - вони з більшою вірогідністю забудуть про невелику суму ще на рік. А там буде термін позовної давності... І з ними можна буде попрощатись.
Якщо після трьох років вони подадуть на виконавчий напис, то його можна знести і повернути всі кошти. Якщо підуть в суд - написати заперечення проти розгляду справи посилаючись на термін позовної давності. Суд відмінять.

Менше руху і вони відстануть. Якщо не відстануть, то в них тільки суд. А суд - справа юристів.
Термін кредиту до 23.12.21
Жодного платежу я не робив, після грудня 22року сума виросла до 6700 і так по цей час, і в гарантійному листі теж та сума
В бюро кредитних історій дата оновлення 30.04.23 і донор інформації це капітал кредит
То краще морозити цих бідолаг? Суд більше тіла не стягне в самому гіршому випадку? І термін позову я так розумію до 23.12.24?

4irikus, термін - грудень 24 року.
В самому гіршому випадку нарахують все + судовий збір.
Особисто я б їх морозив.

Назад
Угорі