Щоденник Сподіваюсь остання подібна ситуація в моєму житті

• Автор теми Автор теми Andrii3811
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 618

Andrii3811

Форумчанин
Дописи
83
Реакції
38
Бали
33
Andrii3811 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І так, моя маленька історія
В такій ситуації я не вперше, вже декілька разів влазив в боргову яму по мфо, але закривати допомагали рідні, нажаль мене це не навчило, і я знову там, стосунки з рідними дуже погані, зрозуміло чого, тепер розраховую тільки на себе.
Причина по якій влажу - ігроманія, розумію що ніяка це не хвороба, а просто дурість в моїй голові, але все ж є як є, зарплата у мене досить не погана, якої спокійно б вистачало на хороше життя, але моя дурість мене переборювала
Цю тему я створюю для того, що б добре запам'ятати цей випадок для себе і можливо хтось не наткнеться не ті ж граблі прочитавши це.
Розповім трошки про мфо, користувався ними близько 4 років, але завжди віддавав все вчасно (не хочу навіть рахувати скільки грошей я їм віддав) але останній рік мене понесло, 2 рази закрили рідні після першого ж дзвінка їм на суму близько 150000 в загальному і 1 раз я виплатив сам з обіцянками собі і рідним що більше не влізу, але нажаль я зараз тут
Що по боргам? Протермінування у всіх +-95 днів
Аванс кредит (примоколект) - тіло 15000, сьогодні запропонували закрити за 22500 до 15.02, хочу домовитись розбити принанні на 2 платежі
Старфін - тіло 5000 закрив за тіло
Кредит плюс - тіло 5000 запропонували закрити за тіло до 12.02, закрию
Манивео (таліон) - тіло 8000, покищо для мене не пробивні, обдзвонюють усіх, пропонують закрити за 20000, буду чекати вигідної пропозиції
Сос кредит - тіло 15000, почав оплачувати після протермінування, домовились за півтора тіла на 3 місяці, 12.02 останній платіж
Кредит 7 - тіло 5000, по дурості оплатив проценти 5000, бо ще не читав цей форум, на даний момент 6500, оплачу 12.02 що б знов не починали обдзвонювати рідних
І так, не все так погано,але це перший раз за 4 роки коли мої справи передали колекторам, рідні дуже важко переносять як би я їх не заспокоював, сподіваюсь цей урок буде для мене останнім, хочу забути про те що мфо взагалі існують як і азартні ігри.
Якщо є якісь поради чи питання з радістю відповім

І так, моя маленька історія
В такій ситуації я не вперше, вже декілька разів влазив в боргову яму по мфо, але закривати допомагали рідні, нажаль мене це не навчило, і я знову там, стосунки з рідними дуже погані, зрозуміло чого, тепер розраховую тільки на себе.
Причина по якій влажу - ігроманія, розумію що ніяка це не хвороба, а просто дурість в моїй голові, але все ж є як є, зарплата у мене досить не погана, якої спокійно б вистачало на хороше життя, але моя дурість мене переборювала
Цю тему я створюю для того, що б добре запам'ятати цей випадок для себе і можливо хтось не наткнеться не ті ж граблі прочитавши це.
Розповім трошки про мфо, користувався ними близько 4 років, але завжди віддавав все вчасно (не хочу навіть рахувати скільки грошей я їм віддав) але останній рік мене понесло, 2 рази закрили рідні після першого ж дзвінка їм на суму близько 150000 в загальному і 1 раз я виплатив сам з обіцянками собі і рідним що більше не влізу, але нажаль я зараз тут
Що по боргам? Протермінування у всіх +-95 днів
Аванс кредит (примоколект) - тіло 15000, сьогодні запропонували закрити за 22500 до 15.02, хочу домовитись розбити принанні на 2 платежі
Старфін - тіло 5000 закрив за тіло
Кредит плюс - тіло 5000 запропонували закрити за тіло до 12.02, закрию
Манивео (таліон) - тіло 8000, покищо для мене не пробивні, обдзвонюють усіх, пропонують закрити за 20000, буду чекати вигідної пропозиції
Сос кредит - тіло 15000, почав оплачувати після протермінування, домовились за півтора тіла на 3 місяці, 12.02 останній платіж
Кредит 7 - тіло 5000, по дурості оплатив проценти 5000, бо ще не читав цей форум, на даний момент 6500, оплачу 12.02 що б знов не починали обдзвонювати рідних
І так, не все так погано,але це перший раз за 4 роки коли мої справи передали колекторам, рідні дуже важко переносять як би я їх не заспокоював, сподіваюсь цей урок буде для мене останнім, хочу забути про те що мфо взагалі існують як і азартні ігри.
Якщо є якісь поради чи питання з радістю відповім
Ваші проблеми не через МФО, а через гру, яка призвела до них. Поки ви в грі, ви завжди будете мати справу з МФО. Ви ходите по колу, якщо ви віддасьтете всі борги, але не вийдете з гри, ви знову залізите в борги. У мене схожа ситуація, я лудоман зі стажем, але вже рік як не граю зовсім, а продовжую віддавати борги за свою дурість. Моя вам порада: візьміть зошит та ручку та підбийте підсумки: сума зливів за останні періоди, або ж за останній рік-два, скільки ви приблизно переплатили МФО.... Вас цифри можуть шокувати, буде не приємно, але тільки тоді ви зможете оцінити результат "гри", у вас буде можливість реальло усвідомить, що гра вас тягне на дно. Не бійтесь дивитись правді в очі, порахуйте борги через гру, уявіть як би ви могли використати ці кошти якби не гра, чим зайнялись, куди б поїхали відпочити і т.д. І врешті решт: куди ви рухаєтесь? Я не знаю, хвороба лудоманія чи ні, однак з нею треба боротись, але зробити це не просто, у мене було декілька зривів, іноколи бажання пограти також повертається, але тримаюсь!)

Ваші проблеми не через МФО, а через гру, яка призвела до них. Поки ви в грі, ви завжди будете мати справу з МФО. Ви ходите по колу, якщо ви віддасьтете всі борги, але не вийдете з гри, ви знову залізите в борги. У мене схожа ситуація, я лудоман зі стажем, але вже рік як не граю зовсім, а продовжую віддавати борги за свою дурість. Моя вам порада: візьміть зошит та ручку та підбийте підсумки: сума зливів за останні періоди, або ж за останній рік-два, скільки ви приблизно переплатили МФО.... Вас цифри можуть шокувати, буде не приємно, але тільки тоді ви зможете оцінити результат "гри", у вас буде можливість реальло усвідомить, що гра вас тягне на дно. Не бійтесь дивитись правді в очі, порахуйте борги через гру, уявіть як би ви могли використати ці кошти якби не гра, чим зайнялись, куди б поїхали відпочити і т.д. І врешті решт: куди ви рухаєтесь? Я не знаю, хвороба лудоманія чи ні, однак з нею треба боротись, але зробити це не просто, у мене було декілька зривів, іноколи бажання пограти також повертається, але
Так, Ви маєте рацію і я з цим цілком згоден, стаж у мене теж не маленький, настільки сильно хотілося легких грошей, що навіть не замітив, як програв більше мільйону за весь період гри)
Доречі цікава інформація, вчора хотів розбити півтора тіла на 2 платежі в прімоколект, а вони запропонували закрити за тіло

Назад
Угорі