Сплатити по виконавчому провадженню, а потім знести напис

• Автор теми Автор теми Domen
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K

Domen

Форумчанин
Дописи
104
Реакції
82
Бали
5125
Domen не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мене дуже цікаве питання. Якщо на людину відкрито ВП я з ним не згідна, але не хочу щоб на роботу прийшло провадження. Питання якщо я оплачу по вп чи зможу я потім піти до суду та знести напис.

Мене дуже цікаве питання. Якщо на людину відкрито ВП я з ним не згідна, але не хочу щоб на роботу прийшло провадження. Питання якщо я оплачу по вп чи зможу я потім піти до суду та знести напис.
Йдіть і відразу зносьте)Нащо платить?

Ну наприклад мені не потрібні проблеми на роботі бо наш фін директор сказала що мені простіше вас всіх звільнити ніж бухгалтеру додати роботи.

Ну наприклад мені не потрібні проблеми на роботі бо наш фін директор сказала що мені простіше вас всіх звільнити ніж бухгалтеру додати роботи.
Якщо ви заплатите ВП то ви його закриєте..навіщо його потім зносити?

Ага,і бухгалтер буде за всіх вас працювати?
Скоро працівників,які не мають боргів і внн можна буде в Червону книгу заносити!

Я ставлю питання теоритично.
Хотілось би почути думку юристів.

Снести сможете, только потом еще нужен иск на возврат денег, все дольше и несколько сложнее.Но возможно.

Уххх...какой хороший руководитель. И методы такие, справедливые. Все для сотрудников.

Да, можно оплатить ИП по ИНН, а потом в судебном порядке эту ИНН отменить и вернуть незаконно взысканные деньги по этой ИНН.
Только примите во внимание что сроки отмены ИНН до года, плюс постом еще взыскать эту сумму какое-то время уйдет.

Так ви праві про забезпечення але іноді суди відмовляють.
Снести сможете, только потом еще нужен иск на возврат денег, все дольше и несколько сложнее.Но возможно.
Коли виконавець стягнув кошти з рахунку, також треба знову подавати до суду.

хорошо придумано!сначала снести ИП, а потом еще раз в суд подавать на возврат средств. я тоже скучаю за помочниками и секретарями судьей(такі гарні дівчата!)

Офигенная работа =) Вы запишите ее слова на камеру и, если уволят, то потом можно нормально нервы потрепать.

Офигенная работа =) Вы запишите ее слова на камеру и, если уволят, то потом можно нормально нервы потрепать.
Ну по перше нікого вона не звільне. Це тільки емоції, але зайвий раз не хочу потрапляти їй на очі. Тем паче що людина ніяк не може збагнути як можна влізли в це лайно. А як їй пояснити якщо я сама не розумію( 2019 рік як у тумані від лонгації до лонгації вся за в дупу.).

Domen, вариант возможен. Но снос ИНН и возврат сильно затянутся. Ну и обойдется в два сбора+2 иска.
Иск+обеспечение будет проще и дешевле.

Domen, вариант возможен. Но снос ИНН и возврат сильно затянутся. Ну и обойдется в два сбора+2 иска.
Иск+обеспечение будет проще и дешевле.
Я вам приведу приклад. Про 1 ВНН я дізналася коли вже прийшов лист на роботу. Швиденько до юриста позов подали 2 місяці висіло на суд владі автоматичний розподіл справи.І коли бухгалтерія зробила останню оплату на суд владі з'явилося відкрито провадження заднім числом Шаражкіна контора кредит закрила бо виконавець їм перерахувала кошти.І знову йдем до суду.

Назад
Угорі