Спадщіна. Пройшло 6 місяців

• Автор теми Автор теми Vasabi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 504

Vasabi

✩ Premium ✩
Дописи
298
Реакції
222
Бали
5125
Vasabi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,підкажіть будь ласка,у мене помер брат ,після нього залишилась нерухомість,у нього сім'ї не було,є я як сестра та батько, потрібно написати заяву на прийняття спадщини, батько не хоче сказав роби що хочеш,але вже пройшло 6 місяців,чи можна ще написати заяву?

Доброго дня,підкажіть будь ласка,у мене помер брат ,після нього залишилась нерухомість,у нього сім'ї не було,є я як сестра та батько, потрібно написати заяву на прийняття спадщини, батько не хоче сказав роби що хочеш,але вже пройшло 6 місяців,чи можна ще написати заяву?
Добрий день. Батько пише відмовну і ви як єдиний спадкоємець отримаєте документи.

Батько постійно в алкогольному каматозі і не хоче нічого писати,просто зараз в воєнний стан дається ще 4 місяці на вступ у спадщину чи я щось не правильно розумію?

Батько постійно в алкогольному каматозі і не хоче нічого писати,просто зараз в воєнний стан дається ще 4 місяці на вступ у спадщину чи я щось не правильно розумію?
Зверніться в цьому випадку до юристів на форумі, вони Вам підкажуть.

треба розуміти коли виникло право на спадщину

Брат помер 23 червня 2022 року
берете свідоцтво про смерть і йдете до нотаріуса, пишете заяву про прийняття спадщини. від батька нічого вам не потрібно.
строк на прийняття спадщини 10 місяців (через війну).
з собою берете паспорт, код, свідоцтво про народження своє, брата (якщо є).

Назад
Угорі