• ЧАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС!
    Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів та необмежений доступ до матеріалів форуму😉
    Вже майже 35000 користувачів вибрали наш ресурс, щоб бути вільними від боргів!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

совет как быть, что делать

• Автор теми Автор теми Вадии
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
  • Теґи Теґи
    совет

как быть, хто может помочь

• банк

Голосів: 2 22.2%
  • добрые люди

Голосів: 7 77.8%

• Усього проголосувало
    9

Вадии

Читач
Дописи
14
Реакції
1
Бали
3
Вадии не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В свое время набрался микрозаймов. на даний момент у меня 8не закритих. подошол срок оплачивать. естествено денег нету. что делать,как дальше бить?

В свое время набрался микрозаймов. на даний момент у меня 8не закритих. подошол срок оплачивать. естествено денег нету. что делать,как дальше бить?
Добрі люди- однозначно!!!
Зараз вони сюди підтягнуться...)))

Забыть и забить и идти яйца красить

Забыть и забить и идти яйца красить
Здравствуйте , а с Вами можно пообщаться лично ? Просто нужно с кем-то лично проконсультироваться , читаю все темы, но что-то легче не стает?

Автор, у вас просрочки и вы хотите перекредииоваться и спрашиваете совета, где взять денег: в банке или у частного лица?

Добрі люди в такий час вряд чи поможуть, а брати кредит в банку щоб гасити мфчмо - це взагалі утопія! Бухни віскяря і добре подумай чи воно тобі треба!

Бить никого не надо, разве что выездные группы можно помять немного - но их нет, как таковых

Добрі люди в такий час вряд чи поможуть, а брати кредит в банку щоб гасити мфчмо - це взагалі утопія! Бухни віскяря і добре подумай чи воно тобі треба!
Чому ж не допоможуть???
Усе розкажуть, порад понадають, пояснять кого і куди посилати!!!)))

Щя пойдет вискаря бухнет, и пойдет возьмет кредит в банке, на девочек и вискарь

Нас на форумі 12222!!!
Достатньо?))
достатньо, а як бути згеометричним збіль
Какую вы помощь хотите получить?
хоча б моральну. про гроші я мовчу.
вже на аферистів нарвався.
290грн на оформеленя дав(останє). тепер сиджу, зато гуля є

Назад
Угорі