Соціальний рахунок. Як розблокувати?

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 386

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора) я дуже хочу правильно розібратися тому прошу вас роз'яснити якщо зможете. У мене арештовані усі рахунки приватним виконавцем. Один рахунок є зарплатний по ньому завдяки Закону України і згідно моєї заяви дозволено знімати кошти в місяць це дві мінімальні зарплати. Інший рахунок був зарплатний до декрету надалі вже 5 років туди приходять дитячі 860 гривень. Цей рахунок теж арештовано. Скажіть будь ласка якщо видатковим прийняли зарплатний чи є у мене ще можливість написати якусь заяву на повне розблокування соціальних виплат? І чи не буде так що соціальний розблокують а зарплатний закриють під арешт навіть у межах двох зарплат зробивши видатковим соціальний?

Доброго вечора) я дуже хочу правильно розібратися тому прошу вас роз'яснити якщо зможете. У мене арештовані усі рахунки приватним виконавцем. Один рахунок є зарплатний по ньому завдяки Закону України і згідно моєї заяви дозволено знімати кошти в місяць це дві мінімальні зарплати. Інший рахунок був зарплатний до декрету надалі вже 5 років туди приходять дитячі 860 гривень. Цей рахунок теж арештовано. Скажіть будь ласка якщо видатковим прийняли зарплатний чи є у мене ще можливість написати якусь заяву на повне розблокування соціальних виплат? І чи не буде так що соціальний розблокують а зарплатний закриють під арешт навіть у межах двох зарплат зробивши видатковим соціальний?
Ні не буде.
860грн це не ваші кошти.
Це соцвиплата. Ці рахунки блокувати заборонено.
Довідку з банку що це за рахунок з випискою надходжень виконавцю.

Ні не буде.
860грн це не ваші кошти.
Це соцвиплата. Ці рахунки блокувати заборонено.
Довідку з банку що це за рахунок з випискою надходжень виконавцю.
А якщо він візьме і заблокує собі назад зарплатний а той лише залишить? Визначить його видатковим

А якщо він візьме і заблокує собі назад зарплатний а той лише залишить? Визначить його видатковим
Що значить якщо?))
Він (виконавець) має дотримуватись законів і своїх повноважень.
Видатковий рахунок - це ваше право і ви визначаєте який саме він буде.
Соціальні виплати - це виплати державні на які накладати арешти взагалі не можна.

Що значить якщо?))
Він (виконавець) має дотримуватись законів і своїх повноважень.
Видатковий рахунок - це ваше право і ви визначаєте який саме він буде.
Соціальні виплати - це виплати державні на які накладати арешти взагалі не можна.
Щиро дякую вам, а то я зовсім вже заплуталася
Щиро дякую вам, а то я зовсім вже заплуталася
Скажіть будь ласка є якась заява яку я маю написати до довідки про соціальні кошти?

Останнє редагування:
Скажіть будь ласка є якась заява яку я маю написати до довідки про соціальні кошти?
Наскільки я пам'ятаю то бралась довідка з банку про надходження коштів і інколи з собезу про рахунок на який вони переводять кошти і разом із заявою в довільній формі направлялась виконавцю... якогось взірця я особисто не бачив. Хтось здається писав що взірець був у самій виконавчій, але це не точно.

Назад
Угорі