Снял квартиру с долгами

• Автор теми Автор теми OLX
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 710

OLX

Читач
Дописи
6
Реакції
1
Бали
3
OLX не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А такой вопрос, снял квартиру с таким долгом по комуналке, больше 90к, договор найма, понятно оплачиваю с момента собственного пользования, либо нет, потому что резона не вижу, а потом все на меня повесят через время, такое в-принципе возможно ?

А такой вопрос, снял квартиру с таким долгом по комуналке, больше 90к, договор найма, понятно оплачиваю с момента собственного пользования, либо нет, потому что резона не вижу, а потом все на меня повесят через время, такое в-принципе возможно ?
Ні, це проблеми власника

Ні, це проблеми власника
В том плане, что если и я в период пользования квартирой собственика, не оплачу комуналку допустим за полгода, а потом такой же будет суд и меня притянут, в договоре найма то прописано или все-таки лучше платить, к примеру, по тому же ХТМ, либо там где есть счетчики, но они сами сейчас не реальное накручивают и банят счета ?!

В том плане, что если и я в период пользования квартирой собственика, не оплачу комуналку допустим за полгода, а потом такой же будет суд и меня притянут, в договоре найма то прописано или все-таки лучше платить, к примеру, по тому же ХТМ, либо там где есть счетчики, но они сами сейчас не реальное накручивают и банят счета ?!
вам бы как то зафиксировать сумму долг на момент начала пользования вами квартиры. чтоб потом если что платить только за то что ваше

Завжди під час оренди житла що домовласник, що орендарі фіксують всі показники на момент заселення.
Я теж в свій час 8 років орендував житло і ніколи проблем не виникало. Вчасно все просо сплачував за те що використовував.
А що вони собі там накручують - ще раз: то проблеми власника.

Як можуть повісити чужі борги?
Ви не купили квартиру,а винаймаєте.
Ви проживаєте з часу ,за який платите.І все.Фіксуються всі показники лічильників.У вас всі квитанції.
І немає про що говорити.

Назад
Угорі