Смс від Finsfefa про взаємодію за місцем проживання

• Автор теми Автор теми MargaritaVitalievna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K

MargaritaVitalievna

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
12
Бали
3
MargaritaVitalievna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Комусь ще приходило таке?

Screenshot_2024-06-06-09-27-31-75_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.webp

Всім приходило, ніхто не приїде
Сьогодні приїздили 🤦
Якесь прийшло по прописці. Там проживає моя мама. Дзвонив в двері гукав її по імені і дьоргали ручку. З нами звичайно ніхто не спілкувався. Пройшлись по сусідах но ніхто двері не відкрив. Я зателефонувала до компанії, списувалася з менеджером. Спитавши з якого приводу турбували моїх рідних йде це прописано в договорі. Він ігнорив відповідь. Відповівши сплачуйте свій борг.

Тому тут уже не знаю що від якої мфо чекати.

Сьогодні приїздили 🤦
Якесь прийшло по прописці. Там проживає моя мама. Дзвонив в двері гукав її по імені і дьоргали ручку. З нами звичайно ніхто не спілкувався. Пройшлись по сусідах но ніхто двері не відкрив. Я зателефонувала до компанії, списувалася з менеджером. Спитавши з якого приводу турбували моїх рідних йде це прописано в договорі. Він ігнорив відповідь. Відповівши сплачуйте свій борг.

Гість прямо сказав хто він і звідки?

Сьогодні приїздили 🤦

До якої компанії телефонували? І як Ви визначили,хто саме приїздив? У Вас же не один борг.

Назад
Угорі