Смс від ФінФорс. Таке питання.

• Автор теми Автор теми Просто О.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K

Просто О.

Форумчанин
Дописи
224
Реакції
143
Бали
193
Просто О. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прмйшла така смс. Я працюю не офіц. Зп на руки. Маю карточку монобанку без кредиту. Хочуть ліпити напис. То я просто не зможу користуватись карточками чи є ще якісь нюанси? Я в тому далека

Вкладення

• 20210122_120352.webp
    20210122_120352.webp
    38.3 Кб · Перегляди: 161
Если карточка не нужна, то лучше от неё отказаться. Если влепят надпись, то могут загнать её в минуса

Прмйшла така смс. Я працюю не офіц. Зп на руки. Маю карточку монобанку без кредиту. Хочуть ліпити напис. То я просто не зможу користуватись карточками чи є ще якісь нюанси? Я в тому далека
Тут Суд, исполнитель, исполнительная надпись есть очень много полезной информации! Потратьте немного времени)

доброго дня прилетіло від фінфорсу як і що робити

Вкладення

• S10122-10133499.webp
    S10122-10133499.webp
    57.5 Кб · Перегляди: 141
доброго дня прилетіло від фінфорсу як і що робити
Та блин,перестаньте уже верить во всякие сказки про поручителей.Никак от слова совсем другой человек не может стать вашим поручителем без личного присутствия и без собственноручно написанного заявления и своей подписи от руки.

Сісілоан продали фінфорс теж саме писали а ще й працюю оф.буде инн є адвокат . Заспокойтесь нас багато головне протистояти їх свавілю інн це незаконо?

Арест на имущество в вашей собственности может быть.
но то что вам прислали это просто пугалка

Арест на имущество в вашей собственности может быть.
но то что вам прислали это просто пугалка
в цей арест моєі собственості що входить?
Ви,ще не заспокоїлися?
хіба ж зними заспокоішся, один доход це мінімальна зарплата і для повного щастя можуть вліпить нп

Ви,ще не заспокоїлися?
хіба ж зними заспокоішся, один доход це мінімальна зарплата і для повного щастя можуть вліпить нп
Машина,квартира
машини нема а дім я там тільки прописана і кроме мене 2 дорослих і 2 неповнолітніх дітей

в цей арест моєі собственості що входить?

Коштів у Вас немає,так?Якщо немає коштів,то через Ваші паніки і нерви,вони не з'являться.Якщо будете нервуватися і панікувати,так і до лікарні не далеко.А на лікарню,мабуть ,теж коштів немає.

Если карточка не нужна, то лучше от неё отказаться. Если влепят надпись, то могут загнать её в минуса
а кредитку банка могут загнать в минуса или снять с нее средства? в мфо не светила,имею ввиду при инн.

машини нема а дім я там тільки прописана і кроме мене 2 дорослих і 2 неповнолітніх дітей
Если только прописаны то ничего не будет
Да и арест подразумевает что нельзя продать будет,это не заберут

Назад
Угорі