СМС "Перевірте наявність ВНН ...

• Автор теми Автор теми Володимир19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Володимир19

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
44
Бали
3625
СМС "Перевірте наявність ВНН у найближчого приват. нотаріуса. **********", я так розумію, що це одне з смс, на які не варто звертати уваги, але всеж таки мені цікаво, що це за муділи і на що вони розраховують не представляючись, на контакт вивести чи що?

В цьому смс саме головне номер телефону, щоб Ви вийшли на звязок. Думаю номер телефону іде іншим кольором і шрифтом.

СМС "Перевірте наявність ВНН у найближчого приват. нотаріуса. **********", я так розумію, що це одне з смс, на які не варто звертати уваги, але всеж таки мені цікаво, що це за муділи і на що вони розраховують не представляючись, на контакт вивести чи що?
Были такие гуси на форуме...
Где-то пропали...бабло может закончилось на смс.

Именно на контакт. Телефон УкрКолект... Ну так в интернете пишут.

Тупые)
Как можно проверить наличие ИНН)))
Я щось трохи запутався, нагадайте внн(инн) це -
спочатку вп, далі внн, вп перевіряється в ЄДР, а внн не можна перевірити?

Останнє редагування:

спочатку вп, далі внн, вп перевіряється в ЄДР, а внн не можна перевірити?
Нет, наоборот, сначала нотариус делает Исполнительную Надпись, а потом уже исполнитель открывает Исполнительное Производство.

у найближчого

єто как у родственника, у найближчого відділення, найбличжого

вот ид*оты придумывают что другие боялись

чего токо не придумают лишь ни хххххх не делать и выманить с людей денег

Нет, наоборот, сначала нотариус делает Исполнительную Надпись, а потом уже исполнитель открывает Исполнительное Производство.
Тому і не можна подив. внн, бо без відкриття вп напис нотаріуса по суті нічого не вартий?

Назад
Угорі