Andre19
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Andre19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
До 9 побухают, проспятся и чёт другое пришлют.С начала войны перестал платить т.к. нет возможности, переодически приходили смс, и вот сегодня пришла эта, которая внизу, чего можно ожидать в реальности?
в спам закинуть и меньше париться из-за всяких тупых смсС начала войны перестал платить т.к. нет возможности, переодически приходили смс, и вот сегодня пришла эта, которая внизу, чего можно ожидать в реальности?
Наявність виконавчих проваджень Ви можете переглянути на сайті Автоматизована система виконавчого провадження , або в ДіїС начала войны перестал платить т.к. нет возможности, переодически приходили смс, и вот сегодня пришла эта, которая внизу, чего можно ожидать в реальности?
Звісно, совісті не маєте. Взяти 10, віддати 21 і ще поступок хочете. Безсовісна.В мене єVeocard,де ліміт 10тис ,а я платила 14 місяців по 1500 і ще винна і 2000 мікрозаймів. На поступки вони не йшли і відмовили .
Слати найух.Чого чекати від Таліону підкажіть мені. Від усіх погроз в мене вже дійсно паніка.
Як тобі ця імітація бурної діяльності? (Готувати план заходів...)Звісно, совісті не маєте. Взяти 10, віддати 21 і ще поступок хочете. Безсовісна.
Слати найух.
Паніку туди ж.
Купуйте яйця і розкрашуйте, розслабляє.
Думаю ви зрозуміли про що я.

Ну і звісно, підпис - ТП1Звісно, совісті не маєте. Взяти 10, віддати 21 і ще поступок хочете. Безсовісна.
Слати найух.
Паніку туди ж.
Купуйте яйця і розкрашуйте, розслабляє.
Думаю ви зрозуміли про що я.
Таліон Плюс не задумувався, що в народі воно розшивровується - Тупа Пиз...?