Смс о ИП от Сити финанс.

• Автор теми Автор теми Александр А
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Александр А

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
18
Бали
5065
Александр А не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сити финанс прислал смс. Что в течении 10 дней будет наложен арест на счета в банках. (у меня их нет). В рамках исполнительного производства. Я даже не знаю от чьего лица они действуют. Потому как никаких договоров о переуступке прав на мои займы не присылали. Кто им продаёт, может подскажите. 6 мфо. Везде просрочки.

Сити финанс прислал смс. Что в течении 10 дней будет наложен арест на счета в банках. (у меня их нет). В рамках исполнительного производства. Я даже не знаю от чьего лица они действуют. Потому как никаких договоров о переуступке прав на мои займы не присылали. Кто им продаёт, может подскажите. 6 мфо. Везде просрочки.
В мене від них ВНН)) але документів від виконавця не отримувала, і в кого вони перекупили не знаю))

Почитайте в темах о них, разные мфо продают.
https://anticollector.ua/search/740236/?q=Сити+финанс&c[title_only]=1&o=date

У мене їм передали Благо. Ті можуть оформити виконавчий напис. У мене було так.
У мене їм передали Благо. Ті можуть оформити виконавчий напис. У мене було так.
Надоїдливі паскуди.

І правильно, а то взагалі охренвли ті долбодятли. Я не з Києва і навіть не з області, прописали в Києві. Може заявити права на житлову площу? Адже НОТАРІУС прописав там, ще й в самому центрі))))

І правильно, а то взагалі охренвли ті долбодятли. Я не з Києва і навіть не з області, прописали в Києві. Може заявити права на житлову площу? Адже НОТАРІУС прописав там, ще й в самому центрі))))
Я вже третю прописку маю в столиці ? ох і заживу??

Я вже третю прописку маю в столиці ? ох і заживу??
ООО!! Кожен тиждень в іншій квартирі))) ну то заходьте в гості))) люди дикі гроші платять за квартири в столиці, амнас без проблем прописують))

Назад
Угорі