Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Скажите, присылают смс о долге, но в фамилии не хватает одной буквы!!! Так вот если и подадут в суд, то я думаю никакой договор они не докажут, так? Брал онлайн
Скажите, присылают смс о долге, но в фамилии не хватает одной буквы!!! Так вот если и подадут в суд, то я думаю никакой договор они не докажут, так? Брал онлайн
Я Вас умоляю, какой суд? Когда повестка в суд придет с кучей макулатуры заверенной настоящей печатью и подписью, тогда и будет суд...меня майкредит продали калам, а каким не знаю, у меня их много)) и не нервничайте, если подадут в суд, для Вас это хорошо в любом случае)) чтоб не переживать монитор те себя на судовой Владе))
Пришло смс 1Bankin
Предупреждаю!
17.09.2019 г Mycredit взыщет с Ваших родителей всю сумму Вашего долга. Тел 0503930085 або 0689236670 (Вайбер)
1BankInfo
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.